Uutiset

Työkoneet

Juhani Rannikko Suomen Telakone Oy:n konemyyjäksi

Järvenpääläinen Juhani Rannikko (58 v.) on nimitetty Suomen Telakone Oy:n konemyyjäksi Espoon toimipisteeseen osoitteeseen Juvankartanontie 15. Hänen tehtäviinsä kuuluu Uudenmaan alueella muun muassa uusien Hyundai-maansiirtokoneiden myynti sekä käytettyjen koneiden kauppa. Myös uusasiakashankinta on Juhanin tehtävälistalla kärkisijoilla. Kone- ja laitekauppaa Juhani on tehnyt jo lähes 20 vuotta ja asiakaskunnassa on varmasti runsaasti kosketuspintaa jo olemassa.

”Työurani alkoi isäni yrityksessä konekuskina, koneina kaikki kaivurikuormaajasta 35 tonnin vasarakoneeseen. Ajohommissa vierähti 22 vuotta. Selkäongelmien takia siirryin vuonna 2003 myynnin puolelle. Kahdesti olin Marakon Oy:n palveluksessa ja Witraktorilla tutuksi tuli Caterpillar-kalusto ja myös konevuokraus. Myynnin puolellakin olen siis jo toiminut lähes 20 vuotta”, kertoo Juhani.

Urakoitsijoiden kanssa kieli on varmasti yhteinen. Juhani katsoo yhdeksi vahvuudekseen sen, että pitkä kuljettajakokemus antaa mahdollisuudet testata vaihtokoneiden toiminnot. Tämä helpottaa hinnoittelua.

”Hyundai on vahva merkki Suomessa ja maailmalla. Hyundain tunnetun brändin lisäksi Suomen Telakoneen jälkimarkkinointi on omaa luokkaansa. Huollon, teknisen tuen sekä varaosamyynnin toiminta ovat saaneet asiakkailta poikkeuksetta todella paljon kiitosta. Tämä tuntemus on vahvistunut entisestään, kun olen tutustunut Telakoneeseen ja Hyundai-merkkiin. Omatoiminen tutustuminen tuotekoulutusmateriaaliin on alkanut. Kalle Jalasjoen kanssa on myös sovittu perehdyttäminen Hyundain ominaisuuksiin. Tutkin myös sitä, millaisia muutoksia on tullut aiempiin malleihin verrattuna. Urakoitsijat ovat todella tietoisia eri merkkien teknisistä tiedoista ja ominaisuuksista. Moottorien päästöihin, kaivuhallintaan ja turvallisuuteen on panostettu runsaasti uudessa Hyundain A-sarjassa, kuljettajan mukavuutta unohtamatta”, jatkaa Rannikko.

Tämänhetkiset haasteet esimerkiksi toimitusaikojen suhteen ovat Rannikollakin tiedossa.

”Toivottavasti nykytilanne rauhoittuu nopeasti. Konekauppa varmasti vilkastuu, kunhan toimitusajat vakiintuvat normaaliin. Finsiirto Groupilla ja Suomen Telakoneella on hyvä ja nuorekas henki päällä. Tarkoituksenani on vahvistaa Uudenmaan tilannetta ja lisätä Hyundai-merkin näkyvyyttä ja markkinaosuutta.”

Kun päivän työt on tehty, suuntaa Juhani varsin usein urheiluharrastuksiinsa. Lajeina ovat perinteiset hiihto, luistelu, sauvakävely ja pyöräily. Moottoriurheilun ja jääkiekon katsomoissa Juhani on myös tuttu näky. Syyskuun alussa Juhani suuntaa Formula 1 -sarjan kisaan Italian Monzaan.

”Omasta puolestani toivotan Juhanin lämpimästi tervetulleeksi Telakoneen perheeseen. Juhanin myötä pystymme palvelemaan entistä paremmin asiakkaita, varsinkin Uudenmaan alueella”, toteaa Suomen Telakone Oy:n operatiivinen johtaja Miikka Läntinen.

Juhanin saa kiinni puhelinnumerosta 045 132 5440 ja sähköpostilla juhani.rannikko@telakone.com


Lue seuraavaksi