Uutiset

Työkoneet

JJ-Areena hoitaa jatkossa JAK-energiakourien myynnin Suomessa

Tuore hankasalmelainen yritys JJ-Areena Oy on solminut jälleenmyyntisopimuksen mänttäläisen JAK-Metalli Oy:n kanssa. Sopimus koskee kaikkien JAK-Metallin valmistamien energiakourien myyntiä eri konetyypeille, kuten kaivukoneisiin, traktorien metsäkuormaimiin, metsäkoneisiin, pienkuormaajiin sekä kurottajiin.

JJ-Areena Oy:n takana ovat Jukka Kouko (yläkuvassa vas.) ja Jukka Isojärvi (kuvassa oik.). Koukolla on pitkä kokemus energiapuualalta laitteiden myynnistä, sekä itse korjuutyöstä.
”Olen ollut alalla yli kymmenen vuotta. Energiapuun korjuuta on kertynyt tuhansia motteja. Tekniikka sekä työnkuva ovat siis tulleet hyvinkin tutuksi energiakouran varsinaisessa käytössä”, sanoo Jukka Kouko. 

Jukka Kouko on viettänyt paljon aikaa energiapuun korjuutöissä nimenomaan energiakouraa käyttäen.

JAK:n tuotteiden ottaminen JJ-Areenan myyntiohjelmaan oli helppo valinta. Kentältä tuli kyselyitä myynnin aloittamisesta eri valmistajilta, mikä osaltaan kannusti tehtävään ryhtymistä. Kouko sanoo pitävänsä JAK:n tuotteita laadukkaina sekä luotettavina, joka osaltaan helpotti päätöstä ryhtyä yhteistyöhön JAK-Metallin kanssa. Valmistajan kanssa päästiin helposti yhteisymmärrykseen, joten jälleenmyyntisopimus syntyi nopeasti. Myös keskusteluja yhteistyöstä muiden eri alan yrityksien kanssa on Koukon mukaan parhaillaan käynnissä.

JAK:n energiakourien myynnin ohella JJ-Areena tulee toimimaan myös muun kone- ja ajoneuvokaupan saralla.

JJ-Areenan Jukat tullaan näkemään kohta FinnMETKO-messuilla JAK-Metallin osastolla, jossa on esillä myös täysin uusi tuote. Se poikkeaa oleellisesti valmistajan aikaisemmista laitteista. Tarkempaa tietoa ei tästä uutuudesta vielä tihkunut, joten kannattaa siis suunnata askeleet JAK:n osastolle numero 1077 (pääportin kolmiossa) asian tarkempaa tutkimista varten.

Kymmenvuotista uraa energiakourien valmistajana juhlistavan JAK:n osastolla on työnäytöksien ohella makkaranpaistoa ja nokipannukahvitarjoilu. Työnäytöksessä nähdään äskettäin esitelty uusi giljotiiniyksikkö tositoimessa. Ja tietenkin osastolla pääsee samalla tutustumaan myös JJ-Areenan miehiin.Lue seuraavaksi