Uutiset

Työkoneet

Heikki Veiste konemyyjäksi Keravalle

Heikki Veiste on aloittanut uutena Caterpillar-konemyyjänä Keravalla ja vahvistaa näin Avescon pääkaupunkiseudun myyntitiimiä. Heikin tehtäviinsä kuuluvat uusien ja käytettyjen maarakennuskoneiden sekä niihin liittyvien tuotteiden ja palveluiden myynti ja markkinointi.

Heikki on vastuussa pääkaupunkiseudun ja Itä-Uudenmaan myyntipiireistä. Heikki tulee työpariksi Tuomas Kallionpäälle, jonka kanssa he hoitavat yhdessä pääkaupunkiseudun konemyyntiä.

Kaupallisen koulutuksen omaavalla Heikillä on laaja kokemus teknisestä kaupasta. Hän on toiminut aiemmin autoalalla myynnin ja jälkimarkkinoinnin eri tehtävissä.

”Erinomainen asiakaspalvelu on itselleni työssä kaiken perusta. On mahtavaa päästä mukaan Avescon palvelevaan ja jatkuvasti kasvavaan organisaatioon, sekä edustamaan vahvaa Caterpillar-brändiä”, sanoo Heikki.

Heikin toimisto sijaitsee Avescon Keravan toimipisteellä, Karhuntassuntie 5:ssä. Hänet tavoittaa puhelinnumerosta 045 8711 808. Heikki raportoi tehtävässään Avesco Oy:n myyntijohtaja Matti Laaksoselle.


Lue seuraavaksi