Uutiset

Työkoneet

GSR:n hinta-laatusuhde miellyttää

Raisiossa toimiva henkilönostimiin erikoistunut yritys Mobile Lift Oy aloitti italialaisten GSR-henkilönostinten maahantuonnin viime vuonna. Alku on ollut lupaava.

”GSR-laitteet ovat tunnettuja laadustaan, mutta positiivisen palautteen määrä on silti yllättänyt meidät”, Mobile Lift Oy:n toimitusjohtaja Sami Sirén kertoo. ”Kiinnostus laitteita kohtaan on ollut suurta ja ensimmäiset kaupat syntyivätkin nopeasti. Uskon, että GSR kasvattaa nopeasti suosiotaan Suomessa.”

Turkulainen Nostolava-auto Jalo&Jalo on yksi ensimmäisistä ostajista. GSR 200T hankittiin lokakuussa 2014. ”Meillä oli tarve vuokrakalustolle, jota voi ajaa B-kortilla”, toimitusjohtaja Kari Jalo aloittaa.

GSR 200T on lunastanut paikkansa ja vakuuttanut nopeasti. Kokemukset ovat olleet pelkästään positiivisia. ”Meidät vakuutti ensisijaisesti laitteen suora hydraaliohjaus. Laite on helppokäyttöinen ja varmatoiminen. Käyttökokemuksemme ovat erinomaisia ja myös asiakkailta on kuulunut ainoastaan positiivista palautetta laitteesta”, Jalo kehuu.

Laite on ollut jo noin kymmenen asiakkaan käytössä, joten kokemuksia uudesta laitteesta on ehditty jo keräämään. Erityisesti laitetta on käytetty valaisinhuoltoon, ikkunanpesuun ja kiinteistönhuoltoon. ”Ohjauksen lisäksi kiitellään laitteen selkeyttä. Kokonaisuudessa ei ole mitään ylimääräistä”, Jalo kuvaa.

Ylistävästä palautteesta huolimatta laite on kilpailukykyinen myös hinnaltaan. ”GSR:n hinta-laatusuhde on parhaita markkinoilla. Kun ostamme seuraavaksi laitteen, ostamme samanlaisen”, arvelee Jalo.

Mobile Liftiltä täysi palvelu

Jalon mukaan GSR-laitteen ostopäätökseen vaikutti erinomaisen hinta-laatusuhteen lisäksi Mobile Lift Oy:n tarjoamat huoltopalvelut. ”Arvostamme sitä, että laitteen myyjä tarjoaa myös huollon. Mobile Liftin kanssa huolto toimii juuri niin kuin pitääkin. Olemme erittäin tyytyväisiä Mobile Lift Oy:n palveluihin ja tulemme jatkamaan yhteistyötämme lisääntyvässä määrin”, Jalo kehuu.

Mobile Lift Oy tarjoaa saman katon alla laajasti kaikki henkilönostimiin liittyvät palvelut. Uusien laitteiden maahantuonnin ja huoltopalveluiden lisäksi yrityksen toimenkuvaan kuuluvat hydraulisten laitteiden kokoonpano-, asennus -ja huoltotyöt, kaapistojen ja lavatasojen suunnittelu ja valmistus sekä erilaiset metallityöt.

”Meillä on erinomaiset yhteistyösuhteet koko Suomessa. Sopimuskumppaneitamme ovat GSR:n lisäksi mm. Bronto SkyliftLeguan ja Dynaset. Vuosikymmenten kokemus ja osaava henkilöstö ovat valttejamme”, toimitusjohtaja Sirén kertoo.

Lue seuraavaksi