Uutiset

Työkoneet

GeoRipper® GR16 -maasaha FinnMETKOSSA

Kaapelien ja putkien asennus pihoilla ja puutarhoissa nostattaa usein eteen melkoisia ongelmia. Pensaiden, perennapenkkien ja rakennelmien väliin ei sovi juuri koneilla. Ja tuhoa syntyy, jos nurmikoille ajetaan raskaalla kalustolla. GeoRipper® GR16 -maasaha on ratkaisu ongelmaan. Käyttäjän haara-asento sanelee tarvittavan työleveyden.

GeoRipper on laikkalekkurin lisälaite ja sitä voisi kuvailla vaikkapa termillä ketjusaha.Ketju terineen muistutata hyvin paljon järeämpien ketjukaivureiden vastaavaa.

Talhu Oy:n uusi edustus kiinnitetään Husqvarna K 770/970 laikkaleikkuriiin ja näin kaapelin asennus voi alkaa. Laite kaivaa noin 100 millimetriä leveän uran, eikä ympäristö vaurioidu sitä leveämmältä alueelta. Yksi mies tekee koko homman ja kapea ura on nopea täyttää lapiollakin.

Kaivusyvyys on maksimissaan 700 millimetriä. Georipperin mukana tulee kaksi itseterottuvaa kaivuketjua. Valmistaja lupaa, että puunjuuret aina 100 millimetrin paksuuteen saakka leikkautuvat poikki. Lisävarusteena myytävä Ez Kart-vaunu helpottaa työtä. FinnMetko näyttelyssä voi tutustua uutuuteen Talhun osastolla.

Tsekkaa myös Talhun uudet nettisivut tästä.

Lue myös: Ommelift Mini 15 on vankka tanskalainen.Lue seuraavaksi