Uutiset

Työkoneet

Expander-tappien edustus Häggblomille

Expanderien edustus Häggblomille.

Ab A. Häggblom Oy ja Expander System Sweden ovat solmineet sopimuksen, jonka myötä maansiirto- ja metsäkonealalla arvostettujen Expander-tappien jälleenmyynti Suomessa on siirtynyt Häggblomille.

”Expander-tapit ovat olleet jo vuosia arvostettu ratkaisu väljän tappiliitoksen korjaamiseen erilaisissa käyttökohteissa. Olemme tyytyväisiä, että saimme edustukseemme markkinajohtajan tuotteet ja voimme näin palvella asiakkaitamme entistä laajemmalla tarjonnalla”, toteaa Häggblomin toimitusjohtaja Jukka Karhula.

Expander-tapit ovat maansiirto- ja metsäkonealalla hyvin tunnettuja. Tappeja on valmistettu jo 1950-luvulta lähtien, joten tuotteen toimivuudesta on vuosikymmenten kokemus ja vahva luotto.

Maansiirto- ja metsäkoneiden ikääntyessä niille tyypillinen vaiva on tappiliitosten väljentyminen. Perinteinen korjaustapa on työläs ja kallis: kone tuodaan huoltoon, kiinnityskorvakkeet joko vaihdetaan tai väljentynyttä reikää täytetään ja aarporataan. Expander-tapit säästävät aikaa ja rahaa. Vanha ja väsynyt tappi vaihdetaan Expander-tappiin, jonka ainutlaatuinen rakenne tuo ongelmaan pysyvän ratkaisun 10 vuoden takuulla. Expander-tappi asennetaan suoraan alkuperäiseen reikään. Tapin kartioholkit laajentuvat täyttäen reikävälyksen täydellisesti.

”Jokainen Expander-tappi tehdään millintarkasti asiakkaan koneeseen. Tehtaalla on jo tarkat mitat yli 50 000 tappiin. Mikäli valmiissa piirustuksissa ei ole asiakkaan koneen vaatimaa tappimallia, otetaan koneesta tarvittavat mitat. Expander on tunnettu nopeasta palvelustaan. Uusi tappi lähtee asiakkaalle usein jo tilauspäivänä tai viimeistään parin päivän sisällä”, Karhula kertoo ja alleviivaa, että Expander-tapit ovat häggblomilaisille tuttuja. ”On mukavaa edustaa tuotetta, jota itsekin olemme käyttäneet ja johon luotamme.”

Uusi toimipiste Espoon Juvanmalmille

Samaan aikaan tuoreen yhteistyön kanssa Häggblom panostaa Etelä-Suomen asiakkaiden palvelun kehittämiseen. ”Päätoimipaikkamme on Kokkola, mutta avaamme huhtikuussa oman toimipisteen Espoon Juvanmalmille. Tästä lähtien Häggblom Juvanmalmin varastosta saa suoraan yleisimmät telaston ja kauhojen kulutusosat sekä kattavan valikoiman varaosia Volvon ja Caterpillarin maansiirtokoneisiin. Lisäksi meillä on kenttämyyjä Itä-Suomessa. Näin voimme taata asiakkaillemme ripeän ja henkilökohtaisen palvelun. Kiperämmissä tilanteissa myyjä voi tulla paikan päälle tutustumaan, kuinka asiakkaan pulma parhaiten ratkaistaan,” Karhula taustoittaa. JK

Lue seuraavaksi