Uutiset

Työkoneet

Koneosapalvelun uusimmat merkkiedustukset: Expander ja Poclain Hydraulics

Koneosapalvelu Oy on Expander System -niveltappien ja Poclain Hydraulics -tuotteiden jälleenmyyjä vuodesta 2020 lähtien. Yhteistyö Poclain Hydraulicsin osalta painottuu huoltopuolelle, sillä Koneosapalvelun hydrauliikkahuollolla on jo vuosien kokemus Poclain Hydraulics -radiaalimäntämoottoreista. Sekä Expander- että Poclain Hydraulics -tuotteet palvelevat liikkuvaa kalustoa, ja siten täydentävät hyvin Koneosapalvelun nykyiselle asiakaskunnalle sopivaa varaosien ja huoltopalveluiden tarjontaa.

Expander System -niveltapit ovat kätevä ratkaisu korvakkeiden kulumiseen

Nivelliitokset ovat avainasemassa liikkuvissa osissa. Nivelliitosten korvakkeiden kuluminen on yleinen ongelma lähes kaikissa koneissa. Väljien nivelten perinteinen korjaaminen aarporaamalla ja hitsaamalla on kallista ja aikaa vievää työtä, joka keskeyttää koneella työskentelyn, ja toistuu useaan kertaan koneen käyttöiän aikana. Expander System tarjoaa kehittyneen ja kustannustehokkaan kartioniveltappiratkaisun, joka poistaa nivelten kulumisen kerralla. Expander Systemin avulla korjaus voidaan tehdä suoraan kuluneeseen asennukseen ilman hitsaamista ja poraamista. Expander Systemin toiminta perustuu korvakkeiden muotoon mukautuvien laajentuvien holkkien avulla saavutettavaan täydelliseen istuvuuteen. Se on helppo, nopea ja pysyvä ratkaisu korvakkeiden kulumiseen.


Poclain Hydraulics on hydrostaattisen voimansiirron erikoisosaaja

Ranskalainen Poclain Hydraulics on maailmanlaajuisesti tunnettu hydrostaattisen voimansiirron asiantuntija ja tarjoaa kattavassa valikoimassaan muun muassa hydrauliikkapumppuja, -moottoreita ja -venttiileitä. Koneosapalvelu tarjoaa Poclain Hydraulics -tuotteisiin liittyvät palvelut sekä huollot asiantuntevasti uusissa ja nykyaikaisissa hydrauliikkahuollon tiloissaan. Huoltotoiminta painottuu off-road-sovelluksiin ja muun muassa metsäkoneissa käytössä oleviin MS/MSE-sarjan nokkarengasmoottoreihin.


Lue myös: Koneosapalvelun toimitilojen laajennus Vilppulassa on valmistunut


Lue seuraavaksi