Uutiset

Työkoneet

Epirocin tunnelivasaroiden perhe kasvaa

Suosittuun Epiroc SB-iskuvasaroiden tunneliversioihin on nyt saatavana kaksi uutta lisäystä. SB 202 ja SB 552 lisäävät monipuolisuutta vasaraperheen molempiin päihin.

Perusteellinen kehitystyö jalostaa SB-iskuvasaroista maanalaisiin töihin soveltuvat versiot poiki markkinoille vuonna 2017 kaksi iskuvasaraa eli tunneliversiot malleista SB 302 ja SB 452. Pidennetty käyttöikä ja kokonaiskustannusten alentaminen tekivät valmistajan mukaan niistä erittäin sopivia tunneleihin.

Nyt perheen koko siis kaksinkertaistuu. Sekä kevyempi, 200 kiloa painava SB 202 että 560 kiloa painava SB 552 omaavat nykyisten mallien suositut ja vankat ominaisuudet. Tämä laajentaa myös sopivien peruskoneiden kokoluokat 2,5-15 tonniin, aiemman 4,5-13 tonnin sijaan.

Muutoksiin kuuluvat etusuosan pölysuojus ja vaihdettava kulutuslevy. Se pidentää valmistajan mukaan käyttöikää estämällä isoja kiviä vahingoittamasta runkoa. Tunneliversiossa on myös integroidut veden suihkutussuuttimet, mikä vähentää pölyn muodostumista ja vaikuttaa näin ihmisten terveyteen. Kun vesi imee pölyn, kuljettajan näköyhteys iskuvasaralle säilyy ja pöly pysyy maassa. Holkin lukitusta on vahvistettu

”Olemme iloisia voidessamme tarjota kaikille maan alla työskenteleville asiakkaillemme uusia vaihtoehtoja. Heidän liiketoimintansa on tärkein prioriteettimme, ja tiedämme näiden iskuvasaroiden kestävyyden ja alhaisten käyttökustannusten auttavan siinä”, sanoo markkinointijohtaja Torsten Ahr Epirocilta.

Lue myös: Epirocilta uusi purkuleikkuri.Lue seuraavaksi