Uutiset

Työkoneet

Epirocilta täyssähkökone

Epirocin SmartROC T35 E on valmistajan mukaan kaikkien aikojen ensimmäinen akku- ja sähkökäyttöinen pintaporauslaite. Tämä ensimmäinen akku- ja sähkökäyttöinen pintaporauslaite esiteltiin lokakuun lopulla Baumassa. Tämä tophammer-poravaunu on tärkeä askel siirtymisessä kohti päästötöntä poraamista pintakaivoksissa ja louhoksissa ympäri maailmaa.

Parannetut ympäristöstandardit

Akku- ja sähkökäyttöinen SmartROC T35 E on suunnittelu parantamaan louhosten ja suurempien rakennustyömaiden ympäristöstandardeja. Laitteen suunnittelu perustuu hyvin todistettuun SmartROC T35 -pintaporauslaitteeseen sekä Epirocin maanalaisten akkulaitteiden kehittämisestä saatuun vankkaan kokemukseen. Vähäpäästöisyyden lisäksi tämä laite tarjoaa useita älykkäitä ominaisuuksia sekä korkean turvallisuuden, luotettavuuden ja suorituskyvyn, nyt vain hiljaisemmassa työympäristössä.

”Olemme ylpeitä, että saimme esitellä tämän poravaunun Baumassa. Laitteen, joka on tärkeä askel siirtyessämme vähähiiliseen toimintaan louhoksissa ja suurilla rakennustyömailla.  Poistaessamme porausprosessin päästöjä, otamme askeleen kohti parempaa ympäristöä. Tämä saavutus osoittaa, että Epirocilla on tärkeä rooli toimialamme kestävyyden parantamisessa”, sanoo Hakan Aytekin, Vice President Marketing, Epiroc Surface -divisioonasta.

Aiesopimus 15:sta akku- ja sähkökäyttöisestä pintalaitteesta Norjaan

SmartROC T35 E herätti suurta kiinnostusta Baumassa lokakuun viimeisellä viikolla. Epiroc allekirjoitti messujen aikana aiesopimuksen norjalaisen Rental Groupin kanssa 15:sta akku- ja sähkökäyttöisestä SmartROC T35 E -laitteesta. Rental Group on Pohjoismaiden johtava rakennusteollisuuden koneiden ja laitteiden vuokrausyritys, jolla on jo ennestään vuokrakalustossaan Epirocin laitteita. Allekirjoitus tapahtui 28. lokakuuta Bauma-näyttelyssä Münchenissä, Saksassa.

Tämä monipuolinen laite on luotu yhteistyössä asiakkaiden kanssa

SmartROC T35 E -laite on varustettu sekä akulla että sähkökaapelilla, mikä parantaa joustavuutta huomattavasti. Haluttaessa voidaan porata sijaintiin ja tilaisuuteen sopivimmalla vaihtoehdolla. Se mahdollistaa myös nopean siirtymisen kohteissa ja niiden välillä. Pintaporauslaite on varustettu hyväksi todetuilla, samantyyppisillä akuilla ja kennoilla kuin Epirocin maanalaiset akkuratkaisut. Tämä virtaviivaistaa varaosien käsittelyä ja huoltoa asiakkaille, joilla on useita eri toimintoja.

”SmartROC T35 E on Epirocin ja asiakkaidemme onnistuneen yhteistyön tulos. He ovat antaneet meille arvokasta palautetta varmistaen, että toimitamme vaunun, jolla on optimoitu suorituskyky ja joustavuus”, sanoo Ulf Gyllander, Epiroc Surface -divisioonan globaali tuotepäällikkö.

Tärkeä rooli Epirocin vuoden 2030 vastuullisuustavoitteissa

Epirocin akku- ja sähköratkaisut herättävät voimakasta kiinnostusta markkinoilla. Asiakkaan etuina ovat päästötön toiminta, pienempi melutaso ja tärinä sekä parempi tuottavuus. Koneilla on tärkeä rooli Epirocin kunnianhimoisissa kestävän kehityksen tavoitteissa vuodelle 2030, joihin kuuluu CO₂-päästöjen puolittaminen toiminnassa ja myydyissä tuotteissa. ”Tavoitteenamme on tarjota täysi valikoima maanalaisia laitteita päästöttömänä versiona vuoteen 2025 mennessä, ja pintalaitteille pyrimme tarjoamaan saman vuoteen 2030 mennessä”, sanoo Hakan Aytekin lopuksi.


Lue seuraavaksi