Uutiset

Työkoneet

Ensimmäiset Magnit Leinoliftille

Konekesko on luovuttanut Leinolift Oy:lle Suomen ensimmäiset Magni-kurottajat. Luovutetut konemallit ovat RTH 5.26, jonka nostokorkeus 26 metriä sekä RTH 5.30, joka on 30 metrin nostokorkeudella. Koneiden nostoteho on viisi tonnia. Koneet ovat myös Euroopan tasolla ensimmäisiä koneita, joita on luovutettu loppukäyttäjälle.

Leinolift Oy on vuonna 2006 perustettu henkilönostimien vuokraukseen sekä nosto- ja kuljetuspalveluihin keskittynyt yritys. Yrityksessä työskentelee 30 henkilöä. Yrityksen ensisijaisena toiminta-alueena on Etelä-Suomi, mutta yritys palvelee asiakkaitaan erilaisissa nostotarpeissa laajemminkin koko maan alueella.

Konekesko Oy ja Magni Telescopic Handlers s.r.l. allekirjoittivat joulukuussa 2012 Suomea ja Baltiaa koskevan edustussopimuksen. Ensimmäiset Magni-kurottajat saapuivat alkuvuodesta 2013 Suomeen. Magni tarjoaa kattavan malliston markkinoiden tehokkaimpia ja edistyksellisimpiä ympäripyöriviä RTH-kurottajia 18–30 m luokkiin.

Magnin uuden sukupolven kurottajissa on mm. paineistettu ja ilmastoitu hytti, jossa on myös tulevan ilman hiilisuodatus, 24 V sähköjärjestelmä sekä R.F.I.D. -järjestelmä, jossa puomi tunnistaa automaattisesti käytettävän työkalun ja näyttää kuljettajalle sitä koskevan nostokaavion, tukijalkojen asetukset huomioiden. Vanhanaikaisen näkyvyyttä estävän kojelaudan Magni-kurottajissa korvaa moderni LCD-näyttö, jota voidaan kosketuksen lisäksi ohjata joystickilla.

Vuodesta 2009 asti Magni on kehittänyt ja myynyt Ricklift ja Boat Eagle erikoiskurottajia ja samaan aikaan kehittänyt täysin uutta ympäripyörivää mallistoa, jonka myynti alkoi vuoden 2013 alussa. Tuotanto tapahtuu Italiassa, Modenan lähellä sijaitsevassa tehtaassa.

Lue seuraavaksi