Uutiset

Työkoneet

Doosan-dieselkompressorit Machinery Oy:lle

Machinery Oy on solminut Doosan Portable Powerin kanssa edustussopimuksen, joka koskee Doosan-dieselkompressoreiden myyntiä sekä varaosa- ja huoltopalveluita. Edustus tukee Machineryn jo olemassa olevaa voimantuoton tuote- ja palveluvalikoimaa sekä vahvistaa Machineryn kasvustrategiaa.

Doosan Portable Powerilla on yli 100-vuotias historia koneiden valmistuksessa, joka näkyy tuotteiden laadussa ja suunnittelussa. Doosan Portable Powerin tuotevalikoimaan kuuluvat dieselkompressoreiden lisäksi generaattorit sekä työmaavalaistukseen tarkoitettuja tuotteita, joissa kaikissa Doosan on Machineryn mukaan markkinoiden johtava yritys.

Yhdessä Doosanin tuotteiden ja Machinery Oy:n dieselmoottoriosaamisen kanssa Machinery Oy pystyy tulevaisuudessa palvelemaan asiakkaitaan entistäkin paremmin ja laajemmalla tuotevalikoimalla.

”Doosan dieselkompressorit sopivat hyvin Machinery Oy:n tuotevalikoimaan, koska meillä on talossa vahvaa dieselosaamista, olemmehan myös Cummins- ja Kubota-dieselmoottoreiden maahantuoja. Doosan käyttää dieselkompressoreissaan juuri edellä mainittuja moottorimerkkejä, joten Doosan asiakkaat saavat varaosa- ja huoltopalvelut laitteisiinsa nopeasti ja edullisesti”, kertoo Machinery Oy:n voimantuoton kehitysjohtaja Henry Mäkelä.

Doosan dieselkompressorit

Kompressorien tuotevalikoima koostuu kolmesta tuoteryhmästä:

  1. kompaktit kompressorit (ilmantuotto 2–5 m³/min),
  2. keskisuuret kompressorit (5,3–12 m³/min) ja
  3. suurkompressorit (21–45 m³/min).

Valikoimasta löytyy Machineryn mukaan sopiva kompressori lähes kaikkiin paineilmatöihin kuten puhallukseen, piikkaukseen, ruiskubetonointiin ja poraamiseen.

Doosan-dieselkompressoreihin saa myös markkinoiden parhaan paineilman puhdistusjärjestelmän, joka poistaa paineilmasta jopa 0,01 mikronin kokoiset partikkelit. Suurta paineilman puhtautta tarvitaan muun muassa maalaustöissä ja erilaisissa teollisuuden tuotannollisissa prosesseissa.

”Doosan-dieselkompressorit ovat suunniteltu kestämään suuria käyttötuntimääriä, ja niitä on todella helppo käyttää ja edullista huoltaa. ’Keep it Simple’ on hyvä periaate monessa asiassa, myös dieselkompressorin hankintaa tehtäessä. Olemme varautuneet myös toimittamaan asiakkaillemme kompressoreita dieselmoottoreilla, joissa ei vielä ole pakokaasun jälkikäsittelylaitteita. Tämä on mahdollista, koska laitteita on valmistettu varastoon suuria määriä viime vuosien aikana”, jatkaa Mäkelä.

”Dieselkompressorin hankintaa suunnittelevien kannattaa tarttua tähän mahdollisuuteen, sillä näiden kompressoreiden hinnat ovat selvästi alhaisempia kuin pakokaasujen jälkikäsittelylaitteilla varustettujen kompressoreiden”, vinkkaa dieselkompressoreiden myynnistä vastaava myyntipäällikkö Tero Aspegren.


Lue seuraavaksi