Uutiset

Työkoneet

Dino 190XTE 250 kilogramman korikuormalla

Loimaalainen Dinolift Oy esittelee Tukholmassa MaskinExpo-näyttelyssä (28.-30.5.) uuden hinattavan nostimen, mallimerkinnältään 190XTE. Suurennetun, alumiinista valmistetun korin kapasiteetti on huikeat 250 kiloa. Kori on varustettu portilla, mikä helpottaa kulkua molempiin suuntiin.

Valmistajan mukaan uusittu kori parantaa käyttäjien mukavuutta, sillä korissa on helppoa työskennellä ja liikkua. Työkaverin lisäksi koriin mahtuu entistä enemmän työkaluja ja tarvikkeita. Tuottavuus kasvaa, kun alhaalla käyntien tarve pienenee. Vakiovarusteina uutuudessa on dinomaiseen tapaan vahva ajolaite, jatkuva puominpyöritys sekä 180 asteen korin kääntö. Hämähäkkijalkojen ansiosta koneen voi tasata maksimissaan kahdeksan asteen kaltevuudessa.

Korin alla on lenkki, jonka avulla voi suorittaa nostoja 250 kiloon saakka.

”Olemme saaneet asiakkailtamme selkeän viestin. He haluavat ratkaisuja, jotka edistävät tuottavuutta. Isompi korin nostokapasiteetti ja kasvanut tilavuus kuuluvat ehdottomasti näihin. Tiedämme myös, että hinattavat nostimet ovat erittäin suosittuja, kunhan ne ovat hyvin varusteltuja ja mahdollistavat töiden suorittamisen sujuvasti. Pidämme erittäin tärkeänä sitä, että kuuntelemme asiakkaittamme jatkuvasti ja kehitämme sekä valmistamme Dino-henkilönostimia, jotka vastaavat käyttäjien vaatimuksia”, sanoo myyntijohtaja Karin Nars Dinoliftiltä.

Samalla hän kiittää kaikkia asiakkaita arvokkaasta palautteesta, jonka avulla uutta nostinta on kehitetty.

Lue myös: Dino-henkilönostimet täyttivät 40 vuotta.

Lue seuraavaksi