Uutiset

Työkoneet

Dino 180XT II – uusia ominaisuuksia

DinoLift Oy esitteli Apex 2014 -messuilla Hollannissa uuden Dino 180XT II -mallin. Siinä yhdistyvät erinomainen käyttäjämukavuus sekä todistettu Dino-laatu turvallisuus huomioiden. Uudessa mallissa ovat kaikki Dino-malliston vakio-ominaisuudet, kuten ajolaite ja rajoittamaton puomin pyöritys.

https://www.youtube.com/watch?v=CEM9QFWKivw

Vaikka Dino 180XT II on pienikokoinen, sillä on erinomainen, entistä suurempi sivu-ulottuma, aina 9,1 metriin asti 215 kg korikuormalla (ja 11,2 metriin 120 kg korikuormalla), kokonaispainon ollessa vain 2300 kg. Hydraulinen korin 180 asteen kääntö on vakio-ominaisuutena. Hämähäkkityyppisen tukijalkojen ansiosta Dino 180XT II voidaan tasata helposti jopa kahdeksan asteen kallistumalla.

Teknisten parannusten lisäksi Dino 180XT II on myös ympäristöystävällinen. Start/Stop-toiminto kytkee ensisijaisena voimanlähteenä toimivan 230 voltin jännitteellä toimivan sähkömoottorin automaattisesti pois päältä, kun kone on paikallaan. Valinnaisvarusteena oleva polttomootori pudottaa kierrokset tyhjäkäymmille, kun liikettä ei ole. Tämä toiminta vähentää sekä energian kulutusta että melua ympäristössä.

Lisävarusteita Dino 180XT II -malliin on valittavissa muun muassa: bensiini- tai dieselmoottori, kauko-ohjain, automaattinen tasaus, kaksi joystic-ohjainta ja työkalulaatikko.

Lue seuraavaksi