Uutiset

Työkoneet

Caselle uusi maahantuoja

Konevuokraamo Rentti, viralliselta nimeltään Tracwest Oy, on solminut CASE-maarakennuskoneiden maahantuontisopimuksen CNH Industrialin kanssa. Maarakennuskoneiden parissa toimineena yrityksenä Rentillä on kokemusta niin uusien kuin käytettyjen koneiden kaupasta. Yritys palvelee asiakkaitaan myös konevuokraamotoiminnalla. Rentti toimii Honkajoella Pohjois-Satakunnassa, mutta nyt solmitun uuden maahantuontisopimuksen mukaisesti yritys tulee investoimaan uusiin Etelä-Suomeen sijoittuviin toimitiloihin laajentaessaan toimintaansa koko maan kattavaksi.

Casen G-sarjan uudet pyöräkuormaajat esiteltiin jo aikaisemmin tänä vuonna. Suomessa ne tulevat olemaan ensi kertaa nähtävänä syksyn Maxpo-messuilla.

Rentin Juha Leivo (vas.) ja CNH Industrialin kehityspäällikkö Sandy Mill kättelevät Casen uuden maahantuontisopimuksen sinetöimiseksi.

“Kiitämme Suomen aikaisempaa Case-maahantuojaa vahvasta työpanoksesta. Meillä on nyt ilo ilmoittaa, että Rentti (Tracwest Oy) tulee toimimaan jatkossa CASE-tuotteiden maahantuojana Suomessa. Yrityksellä on vankan taustan lisäksi selkeä näkemys ja tekninen osaaminen palvella nykyisiä ja uusia Case-asiakkaita sekä myös vahvistaa Casen asemaa Suomessa”, sanoo Casen Benelux- ja Pohjoismaiden liiketoimintajohtaja Andrea Rapali.

“Me olemme erittäin innostuneita tästä asiasta”, sanoo puolestaan Rentin Juha Leivo.
“Case tunnetaan hyvästä hydrauliikasta sekä korkealaatuisista tuotteista. Merkillä on markkinoillemme sopiva laaja ja mielenkiintoinen tuotevalikoima. Casella on hyvä maine täällä Suomessa”, jatkaa Rentin Markus Lehtimäki.
“Voimme luvata niin vanhoille kuin uusille Case-asiakkaille, että meillä on ammattitaitoinen ryhmä, joka tulee tekemään kaikkensa Casen myynnissä ja jälkimarkkinoinnissa”, toteavat lopuksi Rentin miehet.

Rentti ja Case tulevat olemaan yhdessä esillä syyskuun Maxpo-messuilla Hyvinkään lentokentällä 7.-9. syyskuuta (to-la). Rentti tulee esittelemään messuilla Casen kuusi avainmallia. Näitä ovat muun muassa kompakti G-sarjan pyöräkuormaaja ja C-sarjan minikaivukone, jotka esiteltiin Euroopassa jo aikaisemmin tänä vuonna. Esillä tulevat olemaan myös Case 321F -pyöräkuormaaja ja Casen D-sarjan tela-alustaisia kaivukoneita.

Linkkejä:
C-sarjan minikaivukoneet
G-sarjan pyöräkuormaajat

 

Lue seuraavaksi