Uutiset

Työkoneet

Case Fintractorille

Tammikuun lopussa solmitun sopimuksen mukaan Fintractor Oy on Case-maarakennuskoneiden uusi edustaja Suomessa. CNH Industrialin kanssa solmittu sopimus kattaa Case Construction Equipmentin tuotteiden myynnin sekä varaosa- ja huoltopalvelut.

”Olemme mielissämme tästä uudesta vaiheesta Case-koneiden osalta. Uskomme uusista järjestelyistä olevan suurta hyötyä asiakkaillemme sekä myynnin että jälkimarkkinoinnin osalta”, kertoo Skandinavian ja Benelux-maiden myynnistä vastuussa oleva johtaja Barbara Caporali. Hänen mukaansa Fintractor on tammikuun viimeisestä päivästä lähtien ottanut vastuun myös vanhojen Case-koneiden huollosta ja varaosatoimituksista.

Fintractor Oy on perustettu vuonna 1993. Perustajina tuolloin olivat jo edesmennyt Kari Päivikkö yhdessä veljesten Jarmo ja Tauno Heinolan kanssa. 20-vuotisen taipaleensa aikana yritys on edustanut monia eri maarakennusalan mahtimerkkejä kuten Bobcattia ja Terexiä. Asiakaslähtöisyys ja asiakkaan ymmärtäminen ovat Casen mukaan hyvät lähtökohdat Case-edustuksellekin.

Fintractorin johdossa on nykyään Taunon poika Mikko Heinola (kuva).

”Katson Casen myötä todella positiivisena tulevaisuuteen, sillä pystymme nyt tarjoamaan asiakkaillemme koko Casen maarakennuskonelinjan”, aloittaa Mikko.

”Case kuuluu maailman suuriin konevalmistajiin ja uskomme näin palvelemamme entistä paremmin sekä vanhoja että uusia asiakkaitamme. Case on vahva brändi vakuuttavalla historialla.”

Vantaalla pääkonttoriaan pitävällä Fintractorilla on toimipaikat myös Tampereella, Oulussa, Liedossa, Vuorelassa ja Tuurissa.

”Sisaryhtiömme Heinolan Auto ja Traktori Oy Honkajoella on sekin mukana Casen myyjänä. Ja kaikki 17 huoltoliikettä koulutetaan parhaillaan Case-spesialisteiksi. Näin takaamme hyvän jälkimarkkinoinnin kaikkialle Suomeen”, lopettaa Heinola.

Casen tuotevalikoima käsittää muun muassa kaivurikuormaimet, liukuohjatut pienkuormaajat, kaivukoneet, pyöräkuormaajat ja puskukoneet. Fintractor pitää Vantaalla avoimien ovien päivät maaliskuussa, jolloin asiakkailla on mahdollisuus tutustua Casen tarjontaan.

Kuvassa Skandinavian jälkimarkkinoinnista vastaava Casen Anker Lemvig (vas.) ja Fintractorin jälkimarkkinointijohtaja Timo Hannukainen paiskaavat kättä alkaneen yhteistyön merkiksi.

Lue seuraavaksi