Uutiset

Työkoneet

Bolt tekee ensimmäisen liiketoimintakauppansa

Henkilöstöpalvelualan nopein orgaaninen kasvaja Bolt.Works Oy tekee ensimmäinen liiketoimintakauppansa ja ostaa Suomen suurimman torninostureiden välittäjän Trenoxin. Vuonna 2014 perustettu Trenox on panostanut kuljettajien laatuun ja on kuskien lukumäärällä mitattuna valtakunnan suurin toimija alallaan. Trenoxin liikevaihto oli vuonna 2020 noin 5,2 miljoonaa euroa.

Liiketoimintakaupalla Bolt vahvistaa merkittävästi tarjoomaansa ja on liikevaihdolla mitattuna rakennusalan suurin henkilöstön toimittaja koko Suomen alueella. Bolt arvioi kuluvana vuonna 2021 liikevaihtonsa olevan noin 70 miljoonaa euroa (vuonna 2020 noin 40 miljoonaa euroa). Raskaiden alojen henkilöstövuokraajaksi profiloituneen Boltin toimialat ovat rakennus, teollisuus, logistiikka, kiinteistöhuolto ja HoReCa.

Boltin toimitusjohtaja Ville Herva kuvattuna Bolt Areenalla.

Trenox jatkaa omalla brändillään

”Trenoxilla on rakennusalalla erittäin hyvä maine ja emme aio muuttaa toiminnassa mitään äkkinäisesti”, kertoo Boltin toimitusjohtaja Ville Herva.

”Meillä on 18 konttoria aina Rovaniemelle asti, joten jatkossa pystymme palvelemaan asiakkaitamme torninosturikuljettajien osalta kaikkialla Suomessa.”

”Trenox-kaupan myötä näemme kirjaimellisesti uudet rakennustyömaat alusta loppuun haukankatseella ylhäältä nosturista käsin- ja voimme työmaalla avata keskustelun myös muista henkilöstötarpeista.”

”Trenoxin osaamiseen luotamme vahvasti ja kaupassa meille siirtyvät avainhenkilöt jatkavat avainrooleissa toiminnan kehittämisessä jatkossakin”, Herva taustoittaa.

”Haluamme, että Trenox on torninostureiden kuljettajille alan paras työpaikka ja vaalia heidän osaamistaan ja ammattitaitoaan.”

”Boltin kasvustrategia on jatkossakin vahvasti orgaaniseen kasvuun painottuva, mutta emme kategorisesti sulje pois yrityskauppojakaan, jos saamme jotakin aivan erityistä vahvistusta näin hankittua”, Herva paaluttaa Boltin tulevaisuutta.

Trenoxin perustajalle Jussi Tuomolalle kauppa on mieluinen.

”Pitkissä keskusteluissa Boltin johdon kanssa minulle syntyi vahva kuva, että kuljettajaliiketoimintamme saa Boltista hyvän ja sitoutuneen omistajan ja kuljettajamme pystyvät jatkamaan itselleen tärkeän Trenoxin brändin alla”, Tuomola kertoo.Lue seuraavaksi