Uutiset

Työkoneet

Bobcat-instituutti

Bobcatilta heinäkuun lopussa tulleen tiedotteen mukaan Tšekin Dobrisissa sijaitseva, yli 10 vuotta toiminut koulutuskeskus on nykyään Bobcat-insituutti. Nimenvaihdosta perustellaan sillä, että keskus on kasvanut varsin monipuolista palvelua antavaksi, eikä ole enää pelkkä koulutuspaikka EMEA-maiden (Eurooppa, Lähi-Itä ja Afrikka) asiakkaille ja jälleenmyyjille sekä huoltoverkostolle.

Instituuttia ympäröi Bobcatin tehdas sekä innovaatiokeskus, joka vastaa uusien mallien kehitystyöstä ja prototyyppien rakentamisesta. Itse instituutti sijoittuu suureen hallirakennukseen, jossa on muun muassa neljä 30 henkilön luokkahuonetta, toimistoja sekä neljä huollon koulutuspistettä. Tämän lisäksi käytössä on koeajoja, demopäiviä ja testejä varten neljän jalkapallokentän kokoinen (15 000 m2) ulkoalue.

Bobcatin mukaan koko koulutuskeskus on olemassaolonsa aikana lisännyt jälleenmyyjien henkilöstön tietotaitoa ja osaamista. Tähän mennessä Dobrisissa on koulutettu jo tuhansia ihmistä. Tämän lisäksi on olemassa internetpohjaista koulutusta, josta vastuun kantaa jatkossa nyt perustettu instituutti.

Lue myös: Doosan Bobcat Demo Days – koeajoja koko päivä.

Lue seuraavaksi