Uutiset

Työkoneet

Bauma 2019: Lisäys Dino-perheeseen

Kevyiden Dino-henkilönostinten tuoteperhe kasvaa. Uusin jäsen, kevyt tukijalallinen puominostin Dino 220RXT, esitellään Baumassa. Loimaalaisen Dinolift oy:n valmistama uutuus jatkaa samalla uutta RXT-sarjaa, joka lanseerattiin keväällä 2017. Kyseessä on markkinoilla kiitelty konsepti, jonka sarjan uusimmat mallit nostavat sen valmistajan mukaan kokonaan uudelle tasolle parantamalla niin puomiston suorituskykyä kuin nostinten yleistä käytettävyyttäkin.

”Nostinten kevyestä kokonaispainosta ei ole tingitty, vaan sen mukanaan tuomat edut näkyvät käyttäjälle muun muassa energiatehokkuutena koneen käytössä ja kuljetuksessa sekä alhaisempina käyttö- ja huoltokuluina ja vähemmän ympäristöä kuormittavina alhaisempina päästöinä”, luvataan Dinoliftiltä.

Dino 220RXT.

Uusi Dino 220RXT tarjoaa RXT-sarjaan 280RXT:n rinnalle matalamman työskentelykorkeuden omaavan vaihtoehdon. Uuden sukupolven puomisto on valmistettu erikoislujasta rakenneteräksestä ja sen luvataan antavan koneelle erinomaisen suorituskyvyn.

Kaksiosainen puomi mahdollistaa 12 metrin rajoittamattoman sivu-ulottuman 230 kilon korikuormalla. Lisävarusteena 220RXT:hen on saatavilla myös korikuorma-anturilla varustettu kahden hengen XL-kori, joka kasvattaa korikuorman 250 kiloon.

Dino 220RXT: n luvataan tuovan asiakkaalle kaikki samat edut kuin 280RXT. Kevyen painonsa ansiosta se sopii loistavasti työkohteisiin, joissa on painorajoituksia.

Se ei vahingoita arkoja lattiapintoja sisätiloissa, eikä vaurioita pehmeitä alustoja ulkona työskenneltäessä. Valmistajan lupaama erinomainen maastokelpoisuus ja tasauskyky vaikeallakin alustalla lisäävät nostimen monipuolisuutta.

”Voimakas Kubota-moottori yhdistettynä alhaiseen kokonaispainoon ja painopisteeseen mahdollistavat koneen vaivattoman etenemisen haastavissa maastoolosuhteissa. Nopeampi ajo ja tuenta puolestaan antavat käyttäjälle mahdollisuuden keskittyä tuottavaan työhön”, kerrotaan Dinoliftiltä.

Dinolif oy:n osastolla Baumassa on uuden RXT-sarjan lisäksi esittelyssä 3,5 tonnin auto-alustainen DINO 230VT, suosittu akkukäyttöinen hinattava DINO 160XTB II sekä monipuolinen tela-alustainen DINO 220XTC II yhdessä alumiinisen DT 3500L-kuljetustrailerin kanssa.

RXT-perhe.

Lue seuraavaksi