Uutiset

Työkoneet

Bauma 2019: Hidromek laajalla rintamalla

Turkkilainen, vuonna 1978 perustettu ja nykyään noin 2 000 ihmistä työllistävä Hidromek kertoo, että sen valmistamia maarakennuskoneita on käytössä yli 100 maassa jo noin 45 000 kappaletta. Yrityksellä on omat aluekonttorit Euroopassa, Venäjällä, Japanissa ja Thaimaassa. Koneiden tuotannosta vastaa viisi tehdasta Turkissa, joista neljä Ankarassa ja yksi Izmirissä. Yksi tehdas on myös Thaimaassa.

Hidromek HMK 300LC-H4.

Baumassa esitellään uusia H4-sarjan kaivukoneita laajalla rintamalla. Niihin on tehty useita parannuksia edelliseen mallisarjaan verrattuna. Niissä koneen eri toiminnoista kertovaa diagnostiikkaa on valmistajan mukaan kehitetty ja turvallisuutta on parannettu entisestään. Nyt tehokkaat led-valot on asennettu jo tehtaalla vakioksi. Näyttö ohjaamossa on kahdeksan tuuman kokoinen ja siihen on integroitu nyt muun muassa radion hallinta. Peruutuskameran tarjoama kuva on laadukkaampi kuin ennen.

Hidromek HMK 145 LC SR.

Viime vuonna prototyyppinä Intermatissa esitelty lyhytperäinen HMK 145 LC SR -kaivukone (16,8 t) on nyt sarjatuotannossa ja esillä Baumassa. Edelleen Baumassa luvataan olevan esillä akkukäyttöisen HMK 70W -kaivukoneen. Hidromek antaa sille noin kahdeksan tunnin työskentelyajan yhdellä latauksella.

Pyöräkuormaajauutuus on HMK 635 WL. Myös kaivurikuormaajia sekä tiehöyläkalustoa on esillä.

Hidromek HMK 600MG.

Lue seuraavaksi