Uutiset

Työkoneet

Avant Murinat -konepäivät Ylöjärvellä 24.–25.5.

Avant Murinat kokoaa jälleen toukokuun lopussa konealan ammattilaiset ja muut kotimaisista kuormaajista kiinnostuneet työnäytöksiin, koeajoille, tehdaskierroksille sekä tekemään löytöjä huippusuositulta Rompetorilta. Perjantain laajat testausmahdollisuudet houkuttelevat paikalle erityisesti ammattilaisia, ja lauantain ohjelma Avantilla ajon SM-kilpailuineen viihdyttää myös harrastajia perheineen.

Avant Murinat -konepäiville 24.–25.5.2024 odotetaan tänä keväänä tuhansia kävijöitä. Osallistujat pääsevät sisälle Avantien maailmaan monesta eri tulokulmasta sillä tarjolla on koeajoja, kattava valikoima Avant-kuormaajia ja -työlaitteita, Leguan-henkilönostimia sekä suosittuja tehdaskierroksia. Olennainen osa jatkuvasti kasvavan tapahtuman suosiota ovat mukavat kohtaamiset samanhenkisten ihmisten kanssa.

Koeajossa on laaja valikoima Avanteja kevyistä 200-sarjalaisista aina 800-sarjan järeisiin kuormaajiin sekä uudet, tehokkaat sähköiset e513- ja e527-mallit. Perjantain työnäytöksissä esiintyy muun muassa monista Avantin tapahtumista tuttu konetaituri Lauri ”Late” Sahlstedt. Avantin yli 200 työlaitteesta on esillä laaja valikoima muun muassa kiinteistönhoidossa, viherrakentamisessa, maataloudessa ja metsätöissä käytettäviä työlaitteita.

Tehdaskierrokset esittelevät modernia tuotantoa

Tehdaskierroksilla pääsee tutustumaan kuormaajien virtaviivaistettuun valmistusprosessiin sekä perjantaina 24.5. kello 11.30 ja 14 että lauantaina 25.5. kello 10, 12 ja 14.

Tapahtumaa varten pystytetty edullisten ostosten Rompetori tarjoaa nopeimmille huippulöytöjä Avant Centereiden ja tehtaan varastoista. Varaosamyyjät opastavat ostoksissa sekä perjantaina että lauantaina. Myös Avantin myynti on valmiina auttamaan kuormaaja- ja työlaitehankinnoissa. Avant Murinoiden huimat tarjoukset kiinnostavat yleisöä vuodesta toiseen.

Avantilla ajon SM-kisat ja koko perheen rastit viihdyttävät lauantaina

Lauantaina Avant Murinoilla järjestetään toista kertaa Avantilla ajon SM-kisat, jossa on luvassa näyttäviä työsuorituksia ja taidokasta Avantin käsittelyä, kun koeajokenttä muuntuu kisakentäksi. Tällä kertaa kilpa käydään e-sarjan Avant e527 -sähkökuormaajilla, ja mukaan otetaan 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Avantin yhteistyökumppanit ovat järjestäneet eri-ikäisille sopivia, viihdyttäviä rastipisteitä. Päärakennuksen testialue taas muuntuu valtavaksi sisähiekkalaatikoksi perheen pienimmille.

Tervetuloa kasvaville Avant Murinat -konepäiville:

Perjantaina 24.5. kello 9–16
• Koeajokenttä avoinna koko päivän
• Tehdaskierrokset kello 11.30 ja 14
• Löytöjä Rompetorilla
• Avant-onnenpyörä ja tuotepakettien arvontaa
• Kuormaaja-, työlaite- ja Avant shop -tarjouksia

Lauantaina 25.5. kello 9–16
• Tehdaskierrokset kello 10, 12 ja 14.
• Avantilla ajon SM-kisat alkaen kello 10
• Löytöjä Rompetorilla
• Avant-onnenpyörä ja tuotepakettien arvontaa
• Kuormaaja-, työlaite- ja Avant shop -tarjouksia

Osoite: Avant Center Ylöjärvi, Ylötie 1, 33470 Ylöjärvi

Seuraa ilmoittelua Avantin somekanavissa ja verkkosivuilla osoitteessa https://www.avanttecno.com/fi/uutiset-ja-tapahtumat.


Lue seuraavaksi