Uutiset

Työkoneet

Avant ja Leguan työkoneet vuokraa Avant Rent

Avant Rent -konevuokrausverkosto on koko maan kattava Avant-pienkuormaajien ja -työlaitteiden sekä Leguan-henkilönostimien vuokrausverkosto. Verkosto aloittaa toimintansa huhtikuussa 2018. Vuokrausverkostossa on mukana useita eri yrittäjiä, jotka kaikki tarjoavat asiakkailleen koko verkoston laajan pienkuormaaja-, henkilönostin- ja työvälinevalikoiman. Vuokrauspisteitä on toiminnan alkaessa neljätoista ympäri Suomen.

Avant Rent -verkoston on tarkoitus tehdä Avantien ja Leguanien vuokraus mahdollisimman helpoksi. Avant Rent -verkoston kautta mikä tahansa Avant-kuormaaja tai Leguan-henkilönostin, joka löytyy kalustosta, voidaan vuokrata missä päin Suomea tahansa. Myös työlaitevalikoima on laaja ja helposti vuokrattavissa kaikkialla. Tavoitteena on saada jokaiselle asiakkaalle juuri heidän tarpeisiinsa sopiva kone. Lisäksi verkosto takaa laajan asiantuntijajoukon palvelut oman Avant Rent -pisteen kautta.

Avant Rentin perustajajäsen Kari Autio Konepalvelusta kertoo verkoston taustasta. ”Olen toiminut Avantien ja Leguanien parissa jo useita vuosia. Sinä aikana olen saanut paljon kyselyitä koneiden vuokrausmahdollisuuksiin liittyen. Ajatus jalostui pikkuhiljaa ja päädyimme pohtimaan vuokrausverkostoa isommalla porukalla. Kun Avantin tehdaskin näytti ajatukselle vihreää valoa, lähdettiin konseptia työstämään täydellä höyryllä ja vastauksena selkeään kysyntään, päätimme luoda Avant Rent -verkoston.”

Laaja valikoima kaikkien asiakkaiden käytössä 14 toimipisteen kautta ympäri Suomen

Avant Rent on jälleen uusi esimerkki vahvassa nousussa olevasta verkostoajattelusta sekä yhteistyön voimasta. Koko verkoston käytössä olevasta laajasta pienkuormaaja-, henkilönostin- ja työlaitevalikoimasta hyötyvät sekä asiakas että yrittäjä. ”On selvää, että jokainen mukana oleva yrittäjä pystyy tarjoamaan asiakkailleen paremman ja laajemman valikoiman verkoston kautta kuin mihin muuten olisi mahdollisuuksia”, sanoo Kari Autio.

Verkostoon kuuluu tällä hetkellä yhdeksän toimijaa 14 toimipisteessä ympäri Suomen. ”Avant Rent -verkostoon valittiin alkuvaiheessa jo pidemmän aikaa Avantien ja Leguanien kanssa työskennelleitä yrittäjiä”, kertoo Autio. ”Toiminnan aloittaminen on ollut sujuvaa, kun vuokrattavat tuotteet ovat jo kaikille mukana oleville tuttuja ja asiantuntemus on vankkaa. Me kaikki Avant Rentissä mukana olevat luotamme siihen, että kysyntää tämän tyyppiselle palvelulle löytyy. Jatkossa toivomme tietenkin, että verkosto kasvaa entisestään ja toimipisteitä tulee ajan saatossa lisää.”

 

Avant Rent -toimipisteet:

Konetalo Vainikka – Helsinki                                       

Avantpalvelu Oy – Raisio, Espoo & Nokia                               

Konepalvelu.fi – Juva & Mikkeli                 

Mikarent Oy – Lempäälä                                               

Salon Rakennuskonevuokraamo Oy – Salo

Martikaisen Konevuokraamo Oy – Kuopio

A-Trukit Oy – Riihimäki, Huittinen & Varkaus

Valttori / Konepalvelu – Jyväskylä

Noja Yhtiöt Oy – Nummela

Koko Avant Rent -verkoston konevalikoiman ja tarkemmat yhteystiedot löydät 24.4.2018 alkaen www.avantrent.fi

Lue seuraavaksi