Uutiset

Työkoneet

Avant Center Länsi-Suomi avattu Liedossa

Turun kehätien kupeessa Liedossa kävi viime viikon lopulla kova kuhina, kun sinne avattiin uusi Avant Center. Avant Tecno Oy panostaa Suomessa nyt suoramyyntiin. Tänä vuonna Avant Centerien lukumäärä kasvaa seitsemään, kun nyt avatun Liedon pisteen lisäksi Vantaan ja Juvan omat Centerit valmistuvat kevätkesällä.

”Alueen nimi on Avantin teollisuusalue, mikä on tietysti meidän mielestämme erinomainen nimi. Showroomissa on esillä noin 20 Avant-kuormaajaa kaikista mallisarjoista. Työlaitteita löytyy hyllystä noin 170 heti toimitukseen. Varaosiakin on jo noin 2 000 nimikettä. Valikoimia täydennetään aina sesonkituotteilla. Myymme myös Leguan-henkilönostimia. Avant Shopista saa vaatetta ja muuta bränditavaraa”, kertoo Liedon Centeriä vetävä aluemyyntipäällikkö Jari Laukkanen.

Jari Laukkanen

Laukkasella on aiempaakin kokemusta Avanteista, sillä jo Hankkijan palveluksessa sitä aikanaan karttui. Myös Wihurilla mies on myynyt ympäristönhoitokoneita.

”Tähän pestiin oli helppo tulla. Tiesin Avantin brändin vahvuuden. Tällä hetkellä tänne on jo rekrytoitu Eerik Toivo varaosapuolelle ja asentajien haku on auki Duunitorissa. Olemme jo saaneet 50 hakemusta, joita käymme läpi heti kun avajaiskiireet hellittää. Alussa asentajia palkataan yksi tai kaksi”, jatkaa Laukkanen.

Avant-pienkuormaajien ja työlaitteiden vuokrausta Turun seudulla hoitaa niin ikään Avantin teollisuusalueella sijaitseva Avantpalvelu Oy.


Avant Center Länsi-Suomi sijaitsee osoitteessa Avantintie 4 C, 21420 Lieto.
Liike on avoinna arkisin ma–pe klo 8–16.


Myyntiverkoston kehitysjohtaja Kari Autio nojaa vain 60 tuntia ajettuun Avant 419 -pienkuormaajaan, jonka vuosimalli on 2012. Kone voi olla vaikkapa sinun, sillä se on huudettavissa huutokaupat.com palvelusta avajaisten ajan. Klikkaa tästä ja sitten vaan huuto päälle. Puolenpäivän aikaan perjantaina korkein huuto oli hieman yli yhdeksän tonnia.
Touko 1,5 vee tietää millä jokainen itseään kunnioittava konepoika ajaa.
Hodarit ja letut kelpasivat. Ihmisiä liikkeellä todella paljon.


Lue seuraavaksi