Uutiset

Työkoneet

Arctic Machinen valikoima laajenee -Aebi Schmidt -lakaisukoneet jälleenmyyntiin

Tienhoitoalan edelläkävijä Arctic Machine on reilun vuoden toiminut omana itsenäisenä brändinä osana kansainvälistä Aebi Schmidt Groupia. Viime vuosi oli Arctic Machinelle kaupallisesti erittäin onnistunut ja yrityksen laaja tuotekattaus on osoittautunut hyvin onnistuneesti rakennetuksi. Tämän vuoden alkupuolella Arctic Machine otti odotetun askeleen tuotepaletin laajentamisessa, kun yrityksen valikoimaan liittyivät laadukkaat Aebi Schmidt -lakaisukoneet.

Aebi Schmidtin lakaisukonepuolen tuotevalikoima on hyvin kattava ja Arctic Machinen kautta on nyt saatavilla tehokkaita työlaitteita lähes kaikkiin alan tehtäviin. Saatavilla on esimerkiksi imulakaisukoneita, monitoimiharjakoneita, imulakaisuyksikköjä kuorma-autoihin, mekaanisia harjakoneita traktoreihin sekä monitoimitraktoreita. Myynnin lisäksi Arctic Machine hoitaa takuu-, huolto- ja varapalvelut totutun laadukkaaseen sekä tehokkaaseen tapaansa.

Schmidt Wasa 300+ kovaan käyttöön

Lakaisukoneen tehokkuuteen ja monipuolisuuteen on luonnollisesti helpointa tutustua paikan päällä aidoissa työolosuhteissa. Arctic Machine järjestikin huhtikuussa kiertueen, jossa traktorivetoinen Schmidt Wasa 300+ -lakaisukone esitteli parhaita puoliaan. Pirkkalassa Wasan esittelystä vastasi Arctic Machinen Jani Timoniemi, joka näytti miten yksiköstä saadaan maksimaalinen hyöty irti tehokkaasti ja turvallisesti.

Hydraulinen voimansiirto ei rajoita liikkuvuutta ja helpottaa työskentelyä ahtaissa olosuhteissa.

”Schmidt Wasa 300+ -lakaisukone soveltuu erinomaisesti vaikka katujen sekä teollisuus- ja satama-alueiden puhdistamiseen. Suuri kolmen kuution säiliö lisää työn tehokkuutta ja tarkat yksilölliset säätömahdollisuudet takaavat työn laadun kaikissa olosuhteissa. Voima siirtyy tehokkaan hydraulijärjestelmän kautta ja voimansiirtoakselien puute lisää yhdistelmän ketteryyttä kääntösäteen pienentyessä. Hydrauliikan teho saadaan irti myös pienemmällä vetopelillä ja järeä kokonaisuus suoriutuu tehtävistään jo 70 hevosvoiman traktorilla.”, kertoo Timoniemi.

Yksinkertaista toimivuutta

Säiliön kolmen kuution koko harventaa tyhjennystarvetta ja hydraulinen tyhjennys on turvallista, siistiä ja nopeaa.

Wasan toiminnassa näkyy selkeästi Aebi Schmidtin kokemus alalta. Tuote on tehokas, monikäyttöinen ja tarkoin säädettävissä, mutta samalla perustekniikka on hyvin suorapiirteistä ja toimintavarmaa. ”Mekaaninen keräys vähentää pölyhiukkaspäästöjä ja hydrauliikan hiljaisuus mahdollistaa käytön myös ilta-aikoihin ihmisten häiriintymättä. Kuljettajaa avustaa erittäin helppokäyttöinen, selkeä ohjauspaneeli ja koneesta saadaan maksimaalinen hyöty irti Arctic Machinen tarjoaman kattavan koulutuksen kautta. Aebi Schmidtin vahvuutena on myös laaja lisävarustevalikoima ja Wasan voi muokata esimerkiksi keskusvoitelun, paineilmajarrujen, sähköjärjestelmän, erilaisten harjojen tai värien kautta ja myös vetokytkennän voi valita tarkoin. Näin arvokas kokonaisuus on helppo räätälöidä juuri omien työtehtävien vaatimusten mukaisesti”, korostaa Timoniemi.

Huoleton valinta

Arctic Machinen Jani Timoniemi esittelee Wasan käännettäviä vesisäiliöitä. Myös kaikki muut huoltokohteet ovat erittäin helppopääsyisiä ja nopeasti tarkastettavissa.

Schmidt Wasa -lakaisukone on valmistettu Saksassa, mikä kertoo jo omaa kieltään tuotteen laadusta. ”Perusteellisuuden kautta Wasa vastaa alan korkeimpiin vaatimuksiin niin tehokkuuden, turvallisuuden sekä ylläpitokustannuksien osalta. Huippuluokan jälkimarkkinointipalvelumme takaavat huolettomat työtunnit vuosiksi eteenpäin ja kumppanuutemme Rotator Oy:n kanssa tuo asiakkaalle käyttöön laajan huoltoverkoston kautta koko maan”, Timoniemi päättää.

Wasa-lakaisukoneen hallinta on helppoa selkeän näytön ansiosta ja Arctic Machine antaa luonnollisesti kattavan käyttökoulutuksen.

Aebi Schmidt Wasa 300+

  • 48 000 neliön työkapasiteetti
  • kapea ja nivelletty ohjausaisa
  • neljä tähteä PM10- ja PM2.5-sertifioinneissa
  • säiliön koko kolme kuutioita, tyhjennyskorkeus 1 750 mm
  • hiljainen hydraulijärjestelmä (540 kierrosta/min)
  • kaksi kartioharjaa, takaosassa rullaharja
  • Kuljetin 60 asteen asennusasennolla ja jatkuvasti säädettävällä kuljetusnopeuden ohjauksella.
  • yhteensä 1 100 litran sivulle käännettävät vesisäiliöt
  • 12 vesisuihkusuutinta, nopeus jopa 36 l/min


Lue seuraavaksi