Uutiset

Työkoneet

Ammannin maahantuonti ja myynti RealMachinerylle

Lempäälässä päätoimipaikkaa pitävä RealMachinery Oy on solminut maahantuontisopimuksen Ammann BauAusrüstung AGn kanssa. RealMachinery Oy vastaa ainoana konekauppana Ammann -tuotteiden maahantuonnista ja myynnistä Suomessa sisaryhtiön RealParts Oy:n kanssa.

Koneryhmän tuotevalikoimaan kuuluu jatkossa Ammannin valssijyrät, pohjajyrät, kumipyöräjyrät sekä tärylätkät. Ensiesittelyssä Ammannin tuotteet ovat lauantaina 3.9.2016 FinnMETKOssa osastolla 77.

Ammann on yksi maailman johtavista rakennusteollisuuden kone- ja palveluntarjoajista, jonka ydinosaaminen on teiden rakentamisessa sekä liikenneinfrastruktuurissa. Perheyritys on kansainvälisesti menestynyt jo vuodesta 1869. Hans-Christian Schneider, nykyinen Ammannin toimitusjohtaja, on kuudes sukupolvestaan, joka johtaa Ammannin liiketoimintaa. Ammannin liikevaihto on n.825M€ ja se työllistää n.3700 henkilöä. Ammann yhtiöihin sisältyy 26 yritystä ja 4 edustustoimipistettä. Ammannin jälleenmyyntiverkostoon kuuluu n.160 jälleenmyyjää ja yli 30 agenttia yli 100:ssa maassa.

RealMachineryn koneryhmään kuuluva RealParts on Verkkokauppa, Myymälä ja Showroom, jonka valikoimiin kuuluvat Eurocomachin maanrakennuskoneet, MultiOnen pienkuormaajat, Ammannin teidenrakennuskoneet sekä laaja valikoima tarvikkeita, varaosia ja lisävarusteita. RealParts.fi palvelee mm. maanrakennuksen, maatalouden ja logistiikan aloilla toimivia yrittäjiä, ammattilaisia sekä kuluttajia.

RealMachineryn koneryhmän asema konekaupassa on vahvistunut voimakkaasti vuodesta 2002 alkaen. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2016 on 60 M€. Ammannin tuotteet sopivat hyvin RealMachineryn koneryhmän valikoimaan. RealMachinery ja RealParts tarjoavat asiakkailleen nyt kattavammin tuotteet ja palvelut mm. teiden ja liikenneinfran rakentamiseen. Palvelukokonaisuuteen kuuluu myös vaihtoehtoiset rahoitus- ja huoltopalvelut.

Lue seuraavaksi