Uutiset

Yleinen

Uutta Okrassa – SR-Harvesting edustaa CowConnectia

SR-Harvesting Oy on solminut maahantuonti-/jälleenmyyntisopimuksen tanskalaisen CowConnect -yrityksen kanssa heidän samannimisestä ruokinnanhallintajärjestelmästään.

Tanskassa sekä Ruotsissa ohjelmisto on saanut suosiota kerännyt, kun ohjelmisto siirtää appeenteon hallinnan kerralla tälle vuosituhannelle. Nyt järjestelmä on saatavilla SR-Harvestingilta.

Älypuhelinta tai tablettia käytetään perinteisten näyttöjen korvaamiseen tai lisälaitteena. Apevaunuun kytkettävä moduuli lähettää tiedot suoraan pilvipalveluun, josta reaaliaikainen tieto on nähtävissä tabletilla tms. päätelaitteella.

Järjestelmä on saatavissa suomeksi. CowConnect-punnitusjärjestelmä on yhteensopiva kaikkien tuotemerkkien ja rehusekoitinvaunujen tyyppien kanssa. Apevaunuun vaakapäätteen tilalle kytkettävä lähetin lähettää punnitussignaalin suoraan matkapuhelimeesi tai päätelaitteeseesi, jolloin sekoittaminen on helpompaa ja tarkempaa.
CowConnect on ladattavissa appina ja apissa voidaan hallita rehuvarastoja sekä luoda niiden pohjalta resepti. Omien käyttöoikeuksien lisäksi, on mahdollisuus jakaa oikeuksia muillekin. Omat tunnukset voidaan tehdä vaikkapa neuvojalle, jollain hän pääsee etänä muokkaamaan/ylläpitämään reseptejä.

Järjestelmä on nähtävissä Okrassa osastolla B102, jossa se on RMH-apevaunuun kytkettynä.

Lue seuraavaksi