Uutiset

Yleinen

Kokeile voimiasi Mitaksen kanssa SIMA-messuilla Pariisissa

Praha, 16. helmikuuta, 2017 – SIMA-näyttelyn messuvierailla on mahdollisuus voittaa maastopyörä haastenurkkauksessa Mitaksen osastolla C 060, joka sijaitsee hallissa numero 7. Heidän tarvitsee vain ajaa paikallaan olevaa polkupyörää ja tuottaa tarpeeksi sähköä valaistakseen Mitaksen logon. Se joka pitää logon valaistuna pisimmän aikaa voittaa maastopyörän arvoltaan 500 euroa. Haasteen nimi ‘Test Your Power’ ja vierailijat voivat osallistua haasteeseen, milloin tahansa SIMA-messujen aikana 26. helmikuuta – 2. maaliskuuta.

Euroopan ja Venäjän myyntijohtaja Andrew Mabin, Trelleborgin maatalous – ja metsärengasdivisioonasta kertoo: ”Tämän haasteen myötä haluamme korostaa Mitaksen maatalousrenkaiden ominaispiirteistä joita ovat voimakkuus, lujuus ja kestävyys. Viljelijät valjastavat energiansa pitääkseen Mitaksen logon valaistuna samalla tavalla kuin Mitaksen maatalousrenkaat siirtävät hevosvoimat maaperään viljelyn ja puinnin aikana.” 

’Test Your Power’-haaste heijastaa maataloustyön luonnetta. Se on yhtä alati muuttuvaa kuin polkupyörällä ajo. Juuri siitä syystä viljelijät tarvitsevat luotettavia, laadukkaita ja kestäviä renkaita jotka siirtävät koneiden voiman maaperään. Kun viljelijät koettelevat voimiaan Mitaksen osastolla, he ovat samalla vuorovaikutuksessa tuotemerkin kanssa auttaakseen logon valaisemisessa ja tuomalla energiaa tuotemerkille.

Samalla viljelijöillä on mahdollisuus nähdä voimakkaimmat renkaat joita Mitas tällä hetkellä valmistaa. Omalla osastollaan Mitas, joka on osa Trelleborg-konsernia, esittelee uuden 1000/50R25 SFT-renkaan suuritehoisille erikoiskoneille, esimerkiksi perunaviljelykoneille ja itsekulkeville levittimille. Muita kohokohtia maatalousrengas-segmentistä ovat sykliseen puintityöhön tarkoitettu Cyclic Harvesting Tyre (CHO), Agriterra flotation-rengas ja Very High Flexion (VF) HC 2000-rengas suuritehoisille traktoreille sekä kunnallisteknisiin töihin tarkoitettu rengas.

Mabin lisää: ”Haluamme rohkaista kaikkia maanviljelijöitä sekä vieraita ottamaan osaa haasteeseemme kokeillakseen voimiaan. Uskomme että voimme rohkaista viljelijöitä näyttämään voimiaan koska voimakkaat viljelijät tarvitsevat voimakkaita renkaita.”

Kilpailuehdot löydät tästä linkistä: www.mitas-tyres.com/fr/a-propos-de/testez-votre-puissance-reglement-du-concours

www.sl-mediat.fi/tapahtumat/sima-2017

Lue seuraavaksi