Uutiset

Yleinen

Claas Tucanolle Machine of the Year -palkinto

Claas Tucano

Claas Tucano voitti Machine of the Year -palkinnon puimureiden kategoriassa Pariisin Sima -näyttelyssä. Tucano vakuutti Machine of the Year –palkintoraadin premium-luokan mukavuudellaan.

Tucano –mallisarjaa arvostetaan nykypäivänä premium-sarjana keskisuurten leikkuupuimurien segmentissä. Kahdeksan mallia kattavat tehoalueen 245-378 hv. APS puintijärjestelmän ja APS Hybrid System -järjestelmän ansiosta tämä mallisarja on tunnettu sopivuudestaan useille eri viljelykasveille. Tämän lisäksi mallisarja tunnetaan sekä korkeasta tehosta että oljen korkeasta laadusta.

Uudessa Tucanossa, joka julkaistiin kesällä 2014, Claas on entisestään parantunut näitä ominaisuuksia ja on tuonut sen lähemmäksi Lexion -mallisarjaa muotoilun ja ulkonäön osalta. Kaikki uudet mallit ovat saaneet monia Lexion-sarjan mukavuusominaisuuksia. Uusi Tucano on saatavana kolmessa mallisarjassa: 500-sarja APS Hybrid -puintijärjestelmällä, 400-sarja APS-esikiihdytyskelalla sekä kohlimilla ja 300-sarja perinteisellä Claas-puintijärjestelmällä ja kohlimilla.

Lue seuraavaksi