Uutiset

Yleinen

Billy Goat nurmenkorjaukseen

Hautala Service Oy on viheralueiden hoitoon tarkoitettujen koneiden maahantuoja, joka on tunnettu paikallaan kääntyvistä suurteholeikkureista ja muista viherkoneista. Esimerkiksi ammattilaisille suunnatun Grasshopper-ruohonleikkurimalliston kauppa käy hyvin ja merkkiä on myyty jo yli 600 konetta. Uusia mahdollisuuksia ammattilaisille tulee, kun Hautala Service alkaa tuoda meillä vielä tuntemattomia nurmenhoitokoneita.

Billy Goatin ammattikäyttöön tarkoitetuista tuotteista Hautala Service alkaa tuoda maahan nurmikon paikkauskylvölaitetta sekä siirtonurmileikkuria. Näille on kysyntää urheilu- ja golfkentillä sekä viherurakoitsijoilla, jotka korjaavat kaivutöiden jälkiä esimerkiksi piha-alueilla. Lujaa ammattilaislaatua edustavat koneet sopivat myös vuokraamoiden tarjontaan.

Uuden tyyppinen paikkauskylvökone Billy Goat OS900SPH mahdollistaa korjaamisen ja uudelleen kylvön vahingoittuneille tai kuivuneille nurmikon osille yhdellä ajolla. Tarkasti sopivan siemenmäärän pudottamisen jälkeen takana tulee viiltoilmastin, joka varmistaa itämisen. Voimansiirto koneessa on hydrostaattinen ja siementen syöttönopeutta ajonopeuden mukaan säätää Auto Drop -systeemi, joka myös pysäyttää siemenien syötön, kun kone pysähtyy. Lisävarusteena tähän on saatavaa muun muassa kärry, jonka päällä kuljettaja voi seistä.

Siirtonurmileikkuri Billy Goat SC180H on kätevä ja helppokäyttöinen nurmenkorjauskone esimerkiksi kaapelinvetojen ja muiden kaivutöiden jälkien korjaamiseen ja nurmen uusintaan. Voimansiirto tässäkin koneessa on hydrostaattinen ja se mahdollistaa myös omaa luokkaansa olevan siirtonopeuden. Vetopyörien kuviointi on suunniteltu pitämään märälläkin nurmella. Sopiva työsyvyys on helposti ja nopeasti säädettävissä.

Hautala Servicen maahantuomat koneet ovat myynnissä yrityksen omassa myymälässä Ilmajoella ja useilla jälleenmyyjillä ympäri Suomen.

JK

Lue seuraavaksi