Uutiset

Yleinen

Avantiin Suokoneen murskain -Lepaa 2019

Avantin osastolla oli esillä yhteistyössä Suokoneen kanssa valmistettu Meri-Crusher kunnostusjyrsin, jolla saadaan pintamaa murustettua ja samalla tasattua. Kovametalliterillä varustettua jyrsintä voidaan käyttää myös polanteen poistoon.

Avantin lehti-imuriin on tehty parannuksia, jolloin imua on saatu voimakkaammaksi, jolloin myös keruu käy sukkelammin. Erikseen on käsikäyttöinen letku, jolla voidaan imeä jokin kohde, kuten kaivon ritilä, tyhjäksi. Kyseistä imuria käytetään myös roskisten tyhjentämiseen.

Norcar on laajentanut jälleenmyyjäverkostoaan, kun se on solminut yhteistyösopimuksen Wihurin kanssa. Norcarit olivat hiekkalaatikolla koeajettavina.

Konevel Oy:n osastolla oli esillä ”hinattava” malli Eco WeedKilleristä. Kyseessä on kuluttajamalli, kun aiemmin esiteltiin isompi siirrettävä ammattilaismalli. Säiliön vedestä kuumennetulla höyryllä saadaan tainnutettua rikat ilman varoaikoja ja kemikaalisuojaimia. Laite on kätevä taajamissa, pihoilla, leikkipaikoilla jne. Turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja laite on rakennettu laatukomponenteista.

Veli-Matti Rekolan 33-vuotinen ansiokas työura on ohi Maaseudun työnantajaliitto MTA ry:ssä ja hän siirtyi eläkkeelle. Uutena toimitusjohtajana aloitti Kristel Nybondas, joka on ollut MTA:n palveluksessa aiemminkin. Etenkin jos on yksikin palkattu työntekijä, on syytä liittyä työnantajaliittoon. Tällöin on aina selvä, mitä työehtosopimusta noudatetaan.

Lue seuraavaksi