Uutiset

Kuljetuskalusto

Zaslaw-vaihtolavaperävaunut ovat suomalaisten kuljetusyrittäjien suosiossa

Zaslaw-perävaunut ovat vakiinnuttaneet asemansa suomalaisten kuljetusyrittäjien suosituimpana viisiakselisena vaihtolavaperävaununa. ”Jo kolmena peräkkäisenä vuotena Zaslaw-vaihtolavaperävaunut ovat olleet luokkansa markkinajohtaja”, kertoo Auto-Kilta Trucks Oy:n Sami Saari.


Arkikkelikuva: Hakamu Trading Oy liikennöi kahdella Zaslawilla.


”Vuonna 2018 aloitimme vaihtolavaperävaunujen myynnin ja tähän mennessä olemme toimittaneet jo yli 100 uutta vaihtolavaperävaunua Suomen markkinoille. Ensimmäinen vajaa vuosi meni oman paikkamme hakemiseen markkinalta, mutta suhteellisen nopeasti saatiin myynti käyntiin ja kasvuun. Vuodesta 2019 myynti on ollut vahvaa ja nyt perävaunuja liikennöi ympäri Suomea”, toteaa Auto-Kilta Trucks Oy:n Sami Saari Lappeenrannasta.

Hakamu Trading Oy:lle jo toinen Zaslaw
Hakamu Trading Oy, Harri Kangasmuukko liikennöi nyt kahdella Zaslawilla. Harrin liiketoiminnan laajentuessa tarve toisen vaihtolavaperävaunun hankintaan tuli tänä kesänä.

Auto-Kilta Trucks Oy:llä on parhaillaan käynnissä myyntikampanja, jossa marraskuun 2023 loppuun mennessä uuden Zaslaw-vaihtolavaperävaunun ostaneella asiakkaalla on alkuvuonna 2024 mahdollisuus lähteä tutustumaan perävaunuvalmistaja Zaslawin Krakovan lähettyvillä Puolassa sijaitsevaan tehtaaseen.

”Hankimme ensimmäisen Zaslawin vuonna 2019. Päätös oli silloin helppo, koska Auto-Kilta Trucks oli ainoa toimittaja, jolta sain uuden perävaunun suoraan varastosta. Toisen, nyt hankitun, perävaunun ostoon vaikutti kokemukset edellisestä perävaunusta. Zaslawin vaihtolavaperävaunu on toimiva ja vahva perustuote, jolla tulee työt tehtyä kustannustehokkaasti.

Olen ollut tyytyväinen tuotteeseen enkä sen takia kokenut tarvetta vaihtaa toiseen valmistajaan”, kertoo Harri Kangasmuukko.

Perävaunut heti varastosta
”Myytävät Zaslawit ovat viisiakselisia, ilmajousitettuja (BPW) ja runkomitaltaan 13,16 metriä pitkiä vaihtolavaperävaunuja. Mitta on suunniteltu 6–6,6 -metrisille konteille. Perävaunut toimitetaan 275/70R22,5 Michelin XTY -renkailla”, kertoo Auto-Kilta Trucks Oy:n Pasi Sairanen Savonlinnasta.

”Meille kaikki Zaslawit tulevat tehtaalta samanlaisena ja tarvittavat asiakaskohtaiset muutokset teemme omalla korjaamollamme Lappeenrannassa. Tällä tavalla me pystymme pitämään kustannukset kilpailukykyisenä ja meiltä löytyy koko ajan toimitettavaa asiakkaille Lappeenrannan varastosta”, lisää Sairanen.

Käytön aikana Zaslaw-perävaunujen huollot, korjaukset sekä mahdolliset takuuasiat hoituvat Volvo kuorma-autojen jälleenmyyjäverkoston korjaamoilla, johon myös Auto-Kilta Trucks Oy kuuluu.

Lue seuraavaksi