Uutiset

Kuljetuskalusto

Yhteistyöllä Kiinan markkinoille

CNHTC:n laaja myynti- ja huoltoverkosto toimisi tulevan yhteisyrityksen jakelu-, myynti- ja huoltokanavana myös Cargotecin Hiab-kuormausnostureille ja -koukkulaitteille.

”Yhteisyritys on Cargotecille tärkeä strateginen askel, joka viestittää sitoutumistamme kiinalaisille markkinoille. Yhdessä Cargotecin laajan tuotevalikoiman kanssa varmistamme nopean ja kustannustehokkaan tavan tuoda Hiab-tuotteet asiakkaiden saataville koko Kiinan alueella”, sanoo Cargotecin toimitusjohtaja Mikael Mäkinen.

”Cargotecilla on pitkä kokemus teknisestä innovoinnista, mikä tekee yhtiöstä täydellisen kumppanin kehittäessämme yhdessä uutta ajoneuvonosturimallistoa kiinalaisten asiakkaiden tarpeisiin. Tarkoitus on luoda maailmanluokan osaamista, jolla varmistamme ajoneuvonostureiden vahvan markkina-aseman”, toteaa johtaja Wei Zhihai CNHTC:stä.

Kiinan kuormankäsittelylaitteiden kokonaismarkkinoiden odotetaan seuraavien vuosien ajan jatkavan kaksinumeroista kasvua. Kasvun moottoreita ovat vakaa uusien ja korvattavien laitteiden kysyntä, yhteiskunnan perustoimintoihin sekä teollisuus- ja kiinteistösektoreihin kohdistuvat kasvavat tehokkuusvaatimukset sekä kaupungistuminen. Tällä hetkellä kuormausnostureiden markkinan koko Kiinassa on noin 10 000 laitetta, joiden valmistuksesta huolehtivat paikalliset toimijat.

Lue seuraavaksi