Uutiset

Kuljetuskalusto

Wibax jatkaa strategista kasvuaan Suomessa ja ostaa kuljetusyrityksen

Wibax

Wibax ottaa seuraavan askeleen Suomessa ja ostaa JJ Kuljetus Oy:n sekä siihen liittyvän N-Logistics Oy:n. Tämä tarkoittaa, että Wibaxilla on Suomessa myynti-, varastointi- ja kuljetustoiminnot, mikä on tärkeä osa strategiaa.

Wibax on toiminut Suomen markkinoilla vuodesta 2013. Vuonna 2020 yritys otti suuren askeleen ostamalla varastointiyritys Baltic Tankin, nykyisin Wibax Tank Oy. Samaan aikaan perustettiin suomalainen konserni Wibax Holding Oy, johon kuuluvat Tank Oy ja Sales Oy. JJ Kuljetus Oy:n ja N- Logistics Oy:n oston myötä Wibax ottaa nyt käyttöön koko myynti-, varastointi- ja kuljetuskonseptinsa Suomessa.

”Markkinoiden reaktio on ollut myönteinen. Odotamme innolla, että pääsemme laajentamaan toimintaamme tarjoamalla Wibaxin ainutlaatuista kokonaisratkaisua myös suomalaisille asiakkaille”, Wibax Finlandin toimitusjohtaja Tero Väyrynen sanoo.

Jouni Nikkilä, Juha Nikkilä, Jonas Wiklund, Tero Väyrynen, Veli Nikkilä.

JJ-Kuljetuksen omistavat veljekset Juha ja Jouni Nikkilä, kun taas N-Logisticsin omistaa heidän isänsä Veli Nikkilä yhdessä Juhan ja Jounin kanssa. Yritysten pääkonttorit sijaitsevat Valkeakoskella, Etelä-Suomessa. Yritysten mukana tulee 19 työntekijää, joista 15 on kuljettajia, sekä 12 raskasta ajoneuvoa, jotka lisätään Wibaxin nykyiseen 50 ajoneuvon ajoneuvokantaan.

”JJ Kuljetus Oy on Wibaxin tapaan perheyritys, joka on täysin vaatimustemme mukainen. Strategisesti hyvin sijoitettu, hyvin johdettu yritys, jolla on hyvä talous ja hyvä maine. Lisäksi he jakavat arvomme, mikä on meille erittäin tärkeää. Yhtiöllä on korkea avoimuuden, osaamisen ja asiakaspalvelun taso sekä ammattitaitoinen henkilökunta”, Wibax Groupin toimitusjohtaja Jonas Wiklund sanoo.

”Mielestämme yrityskauppa yhdistää Wibaxin ja meidän arvomme ja palvelutuotannon perheyrityksinä. Se tulee vahvistamaan edelleen asemaamme markkinoilla ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhteisten arvojamme mukaisia palveluita”, sanovat JJ-Kuljetuksen toimitusjohtaja Juha Nikkilä ja N-Logisticsin toimitusjohtaja Veli Nikkilä.Lue seuraavaksi