Uutiset

Kuljetuskalusto

Wetteri Power Oy:n toimitusjohtajaksi Antti Ollikainen vuoden 2018 alusta alkaen

Wetteri Power Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Håkan Kunnari jää eläkkeelle vuoden vaihteessa. Håkan Kunnari on johtanut yhtiötä vuodesta 2002. Ennen tätä hän on toiminut Keski-Pohjanmaalla Volvo jälleenmyyjän palveluksessa eri tehtävissä vuodesta 1980 alkaen.

Uutena toimitusjohtajana 1.1.2018 aloittaa Antti Ollikainen, 43 v. Antti Ollikainen on toiminut Wetteri Power oy:n teknisen palvelun johtajana vuodesta 2008 vastuualueenaan yrityksen jälkimarkkinatoiminta. Antilla on laaja osaaminen ja tuntemus Wetteri Powerin alueen toiminnasta ja toimijoista sekä monipuoliset verkostot eri sidosryhmien kanssa, jotka tukevat laajasti Wetteri Power oy:n toiminnan kehittämistä.

”Otan toimitusjohtajan tehtävät vastaan suurella innolla ja on hienoa, että pääsen myötävaikuttamaan Wetteri Power oy:n toiminnan kasvuun ja menestykseen Pohjois-Suomen johtavana raskaan kaluston toimijana. Olen ollut Håkan Kunnarin mukana johtamassa jo vuosia Wetteri Power oy:n toimintaa ja hänen viitoittamalla tiellä on hyvä jatkaa tästä eteenpäin”, toteaa Antti Ollikainen.

Wetteri Power on osa suomalaista Wetteri Yhtiöt -autoliikekonsernia, joka toimii kahdeksalla paikkakunnalla seitsemässätoista pisteessä. Wetteri Yhtiöt työllistää noin 500 autoalan ammattilaista.

Oman alueen ammattiautoilijoiden ja koneurakoitsijoiden menestyminen on Wetteri Powerilla tärkeää. Volvo ja Renault kuorma-autojen myynti-, huolto- ja varaosapalvelut ja Volvo maansiirtokoneiden sekä Volvo linja-autojen huolto- ja varaosapalvelut kuuluvat Wetteri Powwerin tarjontaan. Siihen kuuluu myös kattavat ja monipuoliset raskaan kaluston rengaspalvelut.

Wetteri Power palvelee nopeasti ja joustavasti kaikkina vuorokauden aikoina. Asiakkaiden autot ja koneet ovat tuottavassa työssä. Wetteri Power tarjoaa alueellisesti kuljetus- ja koneyrittäjille kuljettajakoulutukset, huoltosopimukset ja erilaiset rahoitusratkaisut. Palvelutuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan tämän päivän yrittäjän tarpeita. Wetteri Power oy kiittää Håkan Kunnaria pitkästä ja menestyksekkäästä urasta Wetteri Power oy:n toimitusjohtajana ja toivottaa erittäin mukavia ja elämäntäyteisiä eläkepäiviä vuoden vaihteen jälkeen.

www.wetteripower.fi

Lähde:

Wetteri Power ja Volvo Finland ab tiedote

Lue seuraavaksi