Uutiset

Autot

Vuokralle Renault Trucks paketti- ja kuorma-autot

”Renault Trucks hyötyajoneuvot on otettu hyvin vastaan osana Volvo Truck Rentalin palvelutarjontaa. Renaultien avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä kattavammin nopeasti muuttuvissa kuljetustarpeissa aina pakettiautokokoluokasta alkaen. Volvo Truck Rentalin joustava palvelukonsepti yhdistettynä entistä laajempaan kalustovalikoimaan mahdollistaa kykymme palvella asiakkaitamme laajoissakin kokonaisuuksissa”, Volvo Truck Rentalista vastaava päällikkö Mikko Nevala kertoo.
”Valikoimassamme olevat Renault Trucks T-sarjan vetoautot ovat yllättäneet asiakkaamme positiivisesti erityisesti hyvällä ajettavuudella ja käytön helppoudella. Myös T-sarjan hiljaista ohjaamoa on kiitelty”, Mikko Nevala jatkaa.

Lähikuljetustarpeisiin Renault Trucks Master erilliskorilliset ja umpipakettiautot

Erilliskorillinen Renault Trucks Master pakettiauto soveltuu erinomaisesti erilaisiin jakelu- ja tavarankuljetustehtäviin. Kun perinteisten pakettiauton tilavuus ei riitä, tai kun tarvitaan takalaitanostimella varustettua autoa, Volvo Truck Rental -vuokrauspalvelusta voi vuokrata erillisellä kuormakorilla varustetun Renault Master – pakettiauton. Näissä autoissa on pakettiautoksi valtava 21 m3 kuormatila ja takalaitanostimella voi vaivatta lastata isommatkin kuormat. Volvo Truck Rentalin Mastereiden kuljettamiseen riittää B-kortti, eikä ammattipätevyyttä tai digipiirturikorttia tarvita. Kantavuus on luokassaan erinomainen 960 kg.

Kevyempiin kuljetustehtäviin Volvo Truck Rentalista voi vuokrata Renault Master – umpipakettiauton isolla 13 m3 tavaratilalla. Autoissa on kattava varustus ja saatavissa on myös vetokoukullisia autoja. Myös umpipakettiautojen ajoon tarvitaan vain B-kortti. Master umpipakettiauto on kätevä apuri kodin muutosta aina ammattimaiseen jakeluun asti.
Master alusta on yksi markkinoiden kevyimmistä autoista jolloin kantavuus on luokassaan erinomainen. Autot on varustettu myös uuden tekniikan Twin Turbo –moottoreilla, jotka tarjoavat kuljettajalle erinomaisen väännön sekä pienen polttoaineen kulutuksen.

T-sarjalainen vuokralle kaukokuljetuksiin

Volvo Truck Rentalin kaukokuljetuksiin soveltuvat Renault Trucks T480 vetoautot on varusteltu Optidrive-vaihteistolla, kattavilla mukavuusvarusteilla ja korkealla makuuohjaamolla. T-sarjan auto on nostanut Renault Trucksin laadun aivan uudelle tasolle. T yhdistää ennennäkemättömällä tavalla mukavuuden ja taloudellisuuden.
Volvo Truck Rentalin ajoneuvovalikoimaan voi tutustua ja ajoneuvon voi vuokrata online-varausjärjestelmän kautta osoitteessa www.truckrental.fi 24h vuorokaudessa, tai soittamalla numeroon 010 655 1000 (arkisin 8–17).  Volvo Truck Rentalin vuokrattavat Renault Trucks ajoneuvot sijaitsevat Vantaalla, mutta toiminta-alue kattaa koko Suomen.

www.renault-trucks.fi
www.instagram.com/renaulttruckssuomi
www.truckrental.fi

Lue seuraavaksi