Uutiset

Kuljetuskalusto

Vuoden Iveco Dealer on Markkinointi Niemi-Korpi Oy

Iveco Dealers North Europe and Baltic

Vuotuisessa Iveco Kick-Off -tilaisuudessa 20. tammikuuta Kööpenhaminassa valittiin perinteen mukaisesti vuoden paras Dealer ja parhaat myyjät, ja Markkinointi Niemi-Korpi Oy sai ansaitusti vastaanottaa vuoden Dealer -palkinnon.

Turussa, Kokkolassa, Jyväskylässä, Pirkkalassa ja Oulussa toimiva Markkinointi Niemi-Korpi Oy on vuoden aikana tehnyt erinomaista työtä kaikissa segmenteissä, ja yrityksellä on aina myönteinen lähestymistapa Iceco-myyntiin ja jälkimarkkinointiin.

Omistaja Miika Niemi-Korpi oli iloinen tunnustuksesta: ”Tämä palkinto osoittaa selvästi, että Markkinointi Niemi-Korpi Oy on oikealla asialla, ja merkitsee paljon työllemme ja kehityksellemme”.

Toivotamme hyvää myös tulevaisuudessa Markkinointi Niemi-Korpi Oy:n väelle, joka sai juhlia palkintoa muiden suomalaisten palkinnonsaajien seurassa. Vuoden myyjä Light-kategoriassa on Pekka Eerola, Iveco Finland Oy, ja samasta talosta Juhani Havia palkittiin vuoden myyjänä Medium / Heavy -kategoriassa. Vuoden Gaselli -palkinnon sai Martti Säkkinen, Driv Yhtiöt Oy.

Lue myös: Nordic Truckcenter ostaa Ivecon liiketoiminnan Malmössä

Lue seuraavaksi