Uutiset

Kuljetuskalusto

Nordic Truckcenter ostaa Ivecon liiketoiminnan Malmössä

Nordic Truckcenter ostaa Ivecon liiketoiminnan Malmössä 1. marraskuusta alkaen. Samassa yhteydessä Nordic Truckcenter -konsernin pääkonttori siirtyy Malmöön. Konsernista tulee koko Ivecon tuotevalikoiman jälleenmyyjä ja valtuutettu korjaamo 3,5 tonnin pakettiautoista raskaisiin kuorma-autoihin.

”Nordic Truckcenter on tunnettu, kuljetusalan osaava toimija. On ilahduttavaa kertoa, että laajennamme verkostoamme heidän kanssaan”, sanoo Iveco Sweden Ab:n myyntijohtaja Anders Nilsson.

Ivecon myynti ja huolto jatkavat Arvlövissä Ruotsissa eikä konsernin pääkonttorin muuttaminen Malmöön tuo muutosta Ivecon asiakkaille. Nordic Truckcenter sijoittaa Malmöön laajentaakseen toimintaansa, ja luo uusia työpaikkoja sekä korjaamoon että kuorma-auto- ja varaosamyyntiin.

”Nordic Truckcenter laajentaa nyt tuotemerkkivalikoimaansa Dafista Ivecoon. Voimme jatkossa tarjota asiakkaillemme myös Ivecon ympäristöystävällisiä ratkaisuja ja laajaa jakeluautovalikoimaa. Näemme molemmissa kasvavat markkinat, joissa haluamme olla mukana ottamassa markkinaosuuksia yhdessä Iveco Sweden Ab:n kanssa”, kertoo Nordic Truckcenterin toimitusjohtaja Mattias Nilsson.

Kauppa on linjassa Ivecon Malmön alueen tavoitteiden kanssa.

”Uskon, että tämä kauppa edistää Ivecon tavoitteita tällä alueella. Haluamme kasvaa Pohjoismaissa ja yhdessä Nordic Truckcenterin kanssa pyrimme lisäämään markkinaosuuttamme etenkin biokaasuautoissamme. Nordic Truckcenter saa kaupassa Iveco Malmön koko toiminnan ja henkilöstön. Henkilöstön siirtyminen ja mukanaolo kaupassa ovat olleet tärkeitä”, kertoo Iveco Nordic & Balticsin liiketoimintajohtaja Håkan Jönsson.

Lue myös: Iveco uudisti raskaat mallit

 

 

Lue seuraavaksi