Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo-vaatemalliston keulakuvaksi kädenväännön maailmanmestari

Heidi Andersson

Volvo Trucks on luonut uuden vaatemalliston, jota on inspiroinut kuluvan vuoden keväänä julkaistu FMX-mallisto. Uusi mallisto on samalla osa yhteistyötä Volvo Trucksin ja yhdeksänkertaisen kädenväännön maailmanmestarin Heidi Anderssonin välillä.

”Uusi Volvo FMX -kuorma-auto on tämän vaatemalliston inspiraation lähde. Maansiirtoauto huokuu voimaa, kestävyyttä ja ensiluokkaista teknistä osaamista. Nämä ominaisuudet on myös Heidi Anderssonilla”, sanoo Volvo Trucksin brändituotteiden johtaja Åsa Theleen, jonka mukaan ”Volvo Trucks Driver Gear – FMX” – mallisto julkaistiin 9. syyskuuta ja on saatavissa sekä Volvo jälleenmyyjiltä että Volvon verkkokaupasta.

Yhteistyön yhtenä osana Heidi Andersson on kehittänyt erityisesti kuorma-auton kuljettajille suunnatun kunto-ohjelman yhdessä Volvo kanssa. ”Tiedämme, että monilla kuljettajilla on vaikeuksia löytää aikaa ja paikkaa liikuntaan. Tästä syystä teemme nyt yhteistyötä Heidin kanssa tarjoamalla kiinnostuneille muutamia yksinkertaisia, päivittäin tehtäviä liikkeitä”, kertoo Theleen.

Lue seuraavaksi