Uutiset

Kuljetuskalusto

Veho ja Amos Rex -museoyhteistyö käynnistyy

Suomen suurin autoalan yritys Veho Oy Ab on solminut yhteistyösopimuksen Amos Rexin kanssa. Veho Oy Ab on yksi taidemuseon pääyhteiskumppaneista. Uusi, elokuussa yleisölle avattava taidemuseo Amos Rex sijaitsee Helsingin keskustassa Lasipalatsin aukion alla. Amos Rex aukeaa yleisölle 30.8.2018.

Mercedes-Benz näkyy museoyhteistyössä
Mercedes-Benz on yli 130 vuoden ajan näyttänyt suuntaa autoilun tulevaisuudelle. Tulevaisuudessa EQ, Electric Intelligence, on sähköisen liikkumisen kokonaisuus, johon on saumattomasti verkotettu myös palvelut, teknologiat ja innovaatiot.  

Mercedes-Benz ja Veho näkyvät eri tavoin museossa. Museon alakerran sisääntulossa olevan näyttelytilan nimi on Mercedes-Benz Exhibition Hall.  Avajaisviikon tilaisuuksissa on esillä Mercedes-Benz -autoja. Avajaisviikolla Lasipalatsin aukiolla on maanantaista torstaihin 27.-30.8.2018 klo 11-18 Mercedes-Benz Pop-Up -myymälä, jossa ennakkoesittelyssä uudistunut Mercedes-Benz C-sarja.

Amos Rexin kautta Mercedes-Benz voi tavoittaa uusia kohderyhmiä autoille epätyypillisessä ympäristössä. Monipuolinen taidemuseo antaa mahdollisuudet kohdata asiakkaita uusilla ja yllättävillä tavoilla. 

Amos Rex – syksyn ensimmäisestä näyttelystä vastaa teamLab
teamLab on japanilainen, noin 500 jäseninen, monialainen taiteilijaryhmä. Ryhmä koostuu taiteilijoista, koodareista, tietokoneanimaattoreista, matemaatikoista, arkkitehdeistä, graafisista suunnittelijoista ja kirjailijoista. Ryhmän yhteisenä tavoitteena on ”uudelleenmääritellä todellisuus”. Ryhmä tunnetaan digitaalisista installaatioistaan, joihin katsoja astuu sisään uuteen, yhteiseen tilaan kokemaan universaaleja teemoja. (Lähde: amosrex.fi.)

Veho liikuttaa kestävästi 
Vuonna 1939 perustettu Veho on autokaupan yritys, jonka tavoitteena on tulevaisuudessa entistä enemmän olla kestävän liikkuvuuden ratkaisuja tarjoava yritys. Myös digitalisoituva maailma tarvitsee taidetta ja kulttuuria, ne edustavat arvoja, jotka kestävät. Veho on aikaisemmin mm. tehnyt merkittävän lahjoituksen Kansallisgallerialle.

Amox Rex kuvailee itseään risteyksenä, jossa kohtaavat aikakaudet, ilmiöt ja ihmiset. Koimme sen istuvan omaan ajattelumaailmaamme loistavasti.

Lue seuraavaksi