Uutiset

Kuljetuskalusto

VAK oli perävaunujen ykkönen 2020

VAK-perävaunu

VAK nousi Suomessa perävaunujen rekisteröintitilastojen ykköspaikalle vuonna 2020. Samalla yritys löi oman ennätyksensä perävaunujen valmistusmäärässä Suomen markkinoille. VAK Oy:n tehtaalta valmistui noin 850 yksikköä vuonna 2020. Näistä 367 oli Suomeen rekisteröityjä perävaunuja.

”Kulunut vuosi on ollut meillekin haastava ja kiitämme nöyrin mielin asiakkaitamme luottamuksesta. Paljon olemme onnistuneet oikein yhdessä tekemään. Iso kiitos ammattitaitoiselle henkilöstöllemme vahvasta panostuksesta. Kuljetuskaluston valmistus on ihan täysin joukkuelaji, jossa jokaisen henkilökohtainen panos näkyy valmiissa tuotteessa”, kiittää VAK:n toimitusjohtaja Ilpo Korhonen.

”Hyvät ja menestyvät asiakkaamme ovat auttaneet meitä läpi vaikean koronakauden. Olemme siitä todella kiitollisia ja onnellisia”, lausuu VAK:n myyntijohtaja Matti Virtanen kiitoksensa.

”On ollut hienoa päästä toteamaan, että joillain asiakkaillamme kuljetusten määrät ovat jopa kasvaneet ja sitä myötä he ovat rohkeasti investoineet uuteen kalustoon. Kysytyimmäksi perävaunuksi on kivunnut käyttöominaisuuksiltaan erinomainen sivuovimallimme, joka teknisiltä ominaisuuksiltaan on aivan omaa luokkaansa.”

VAK on viime vuosina investoinut voimakkaasti nykyaikaisiin tuotantotiloihin ja moderniin konekantaan. Viimeisin uudistus on elementti- ja ovitehtaan täydellinen uudistustyö, joka valmistui syksyllä 2020. Uudet linjastot ja huippuluokan teknologia yhdessä osaavan henkilökunnan kanssa luovat hyvät edellytykset ennätysmäisten tuotantomäärien tekemiseen myös tulevaisuudessa.

Lue seuraavaksi