Uutiset

Kuljetuskalusto

Uutta Pajakulmalta: Rasco Slurry -sekoittaja tehostaa suolausta

Tampereen Messukeskuksen Tiepäivät-näyttelyssä Pajakulma Oy:llä oli jälleen eräs messujen näyttävimmistä osastoista. Pääpaino oli luonnollisesti yrityksen Rasco- sekä Pure-tuoteperheiden uutuuksissa sekä Pajakulman kattavissa kokonaispalveluissa.

Taloudellisen tehokkuuden kehittyminen on ensiarvoisen tärkeää ja teknisen kehitystyön edistysaskeleet kannatta ottaa nopeasti käyttöön. Hyvä esimerkki on Pajakulman Rasco Slurry -sekoittaja, jonka avulla maantiesuolalious sekoitetaan tasaisesti jo sirotinautomaatin yläosassa.

Rasco Slurry -sekoittimen avulla suolaliuos valmistuu jo sirottimen yläosassa, mikä takaa liuoksen välittömän reagoinnin levityksen jälkeen. Tämä kehittää ympäristöystävällisyyttä, liikenteen turvallisuutta ja luonnollisesti myös urakoinnin tehokkuutta.

Rasco Slurryn avulla suolan mahdolliset kokkareet saadaan varmuudella poistettua ja samalla hukkamateriaalin määrä jää minimiin. Rosterinen akseli sekoittaa suolan täydellisesti ja näin valmis liuos reagoi välittömästi levityksen jälkeen. Tämä tuo tehokkuutta suolaukseen, lisää tieliikenteen turvallisuutta ja kehittää ympäristöystävällisyyttä huomattavasti.

Lisävarusteena saatava Rasco Slurry on jo nyt osoittanut toimivuutensa ja mittausten mukaan sillä saavutetaan noin 15 prosentin säästöt ammattimaisessa suolaustoiminnassa.

Lue seuraavaksi