Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi Iveco T-Way

Ivecon järeä maansiirtoauto, uudistunut T-Way nähtiin Power Truck Show:ssa. Vaativiin maasto-oloihin tarkoitettu auto soveltuu niin maansiirtoon kuin vaikka konekuljetuksiin. Uusi 12- tai 16-vaihteinen Hi-Tronix-automaattivaihteisto tuo helpotusta maastoajoon. Vakiovarusteiset vetävät ja napavälitteiset taka-akselit parantavat omalta osaltaan maasto-ominaisuuksia, kuten myös vetävän telin uusi jousitusjärjestelmä. Maavara on kasvanut ja lähtökulma parantunut.

T-Way:n moottorina on FPT:n 13-litrainen Cursor 13, josta tehoa saadaan enimmillään 510 hevosvoimaa. Pienempi Cursor 9 -moottori on saatavilla kevyempiin kokoonpanoihin.

Vankka runkorakenne tuo joustavuutta päällirakentamiseen. Vetotapoja on tarjolla 4×4, 6×4, 6×6, 8×4 ja 8×8. Neliakseliset mallit ovat aina tasakuorma-autoja. Vetoautoihin saa myös muita vetotapoja. Jokapyörävetoisten mallivalikoima on laajentunut uusilla 4, 4,2 ja 4,5 metrin akselivälisillä autoilla. Niillä voidaan kuljettaa erikoiskuormia ilman alustaan tehtäviä muutoksia.

Vankemman runkorakenteen myötä uuden T-Way:n kokonaispaino on 40 tonnia. Sen ja keventyneen omapainon myötä hyötykuorma on kasvanut oleellisesti. Uuden T-Way:n ohjaamo noudattelee Iveco Way -malliston aerodynaamisia suuntaviivoja. Tarjolla on kaksi ohjaamoversiota; lyhyt AD ja pitkä AT. Lisäksi tarjolla on kaksi erikorkuista mallia; vakio- ja korkeakattoinen.Lue seuraavaksi