Uutiset

Kuljetuskalusto

TTS Työtehoseuralle 16 Johtotähteä

TTS Työtehoseura on yksi maamme suurimmista ja vanhimmista yksityisistä ammatillisen koulutuksen järjestäjistä, joka kouluttaa vuosittain noin 7 000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi ja osaajiksi. TTS Työtehoseura teki merkittävän panostuksen liikennepuolen koulutuspalveluihinsa, kun koulutuskalustoon hankitaan yhdeksän Mercedes-Benz-kuorma-autoa sekä seitsemän Mercedes-Benz- ja Setra-linja-autoa.

Merkittävän ajoneuvohankinnan solmimista olivat juhlistamassa Veholta Mika Liljeström sekä Juhamatti Joensuu ja TTS Työtehoseuralta Juha Ojala sekä Reijo Sippola.

Kolmen tai viiden vuoden huoltoleasingsopimuksilla hankittavat ajoneuvot ovat monipuolisuudeltaan kattavia, sillä kauppaan kuuluu niin koukkulavalaitteistoja, puoliperävaunuvetureita, tasonostolaitteilla tai vaijerivaihtolavalaitteistolla varustettuja autoja sekä puutavara- ja sorakasettiyhdistelmiä perävaunuilla.

Linja-autohankintoihin kuuluu esimerkiksi kaupunkibusseja, tilausajoauto sekä mielenkiintoinen Mercedes-Benz eCitaro sähkökäyttöinen kaupunkibussi. Kaikki ajoneuvot toimitetaan TTS Työtehoseuralle tämän vuoden kesän ja syksyn aikana.

Tarkempi artikkeli hankinnasta julkaistaan Konepörssin numerossa kuusi.Lue seuraavaksi