Uutiset

Kuljetuskalusto

TTS koulutus aloittaa kuljetusalan nuorten koulutuksen

–TTS koulutuksella on koulutuskäytössä sekä bussi- että rekkasimulaattori ja nyt alkavassa koulutuksessa tullaan ensimmäistä kertaa Suomessa käyttämään simulaattoreita merkittävän paljon. Simulaattorien avulla opiskelijat pääsevät heti kuljetusalaan kiinni.

Opiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua simulaattorikoulutuksen kehittämiseen. Koulutukseen kuuluu automaattisesti myös ajokortin suorittaminen, kertoo nuorten kuljetusalan koulutuksesta vastaava koulutuspäällikkö Aarno Lybeck.

Kuljetusalalla hyvät mahdollisuudet työllistymiseen

Kuljetusala tarjoaa alan ammattilaisille vaihtelevia ja vastuullisia työtehtäviä joko henkilö- tai tavaraliikenteen kuljetustehtävistä. Henkilöliikenteen kuljettajat työllistyvät joko pääkaupunkiseudun sisäisen liikenteen- tai pitkän matkan liikenteen kuljettajiksi. Tavaraliikenteen kuljettajat toimivat kuljetusyritysten palveluksessa joko koti- tai ulkomaan liikenteessä. TTS koulutuksella on hyvät ja tiiviit yhteistyösuhteet kuljetusalan yrityksiin.

–TTS:llä on laaja yritysverkosto, jonka avulla koulutus on hyvin käytännönläheistä. Yritysten kanssa tehtävän yhteistyön avulla opiskelijat saavat erittäin hyvän osaamisen ja valmiudet työn tekemiseen. Kuljetusalan koulutuksen suorittaneet opiskelijat työllistyvät erittäin hyvin, toteaa koulutuspäällikkö Aarno Lybeck lopuksi.

Lue seuraavaksi