Uutiset

Kuljetuskalusto

Toimitilaratkaisujen ammattilainen Grundell luottaa CharterWay-palveluihin

Muuttopalvelu Grundell Oy on Martelan omistama monipuolinen yritys, joka on yksi Suomen johtavista muuttoihin ja tilamuutospalveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Vuonna 1961 perustettu yritys on kasvanut voimakkaasti ja tällä hetkellä Grundellilla on yli kymmenen toimipistettä kautta maan. Muuttoalan nopeasti muuttuvissa tilanteissa ajoneuvokaluston määrää täytyy pystyä lisäämään usein hyvinkin nopeasti ja Vehon CharterWay tarjoaa toimivaksi havaitun tavan purkaa ruuhkahuiput taloudellisesti järkevällä tavalla.

Grundell Oy:n hankinta- ja kiinteistöpäällikkö Mauri Murto kertoo yrityksellä olevan erittäin monipuolisia palvelukumppanuussopimuksia, joiden laadukas hoitaminen vaatii niin henkilöstöltä kuin kalustolta toimintavarmuutta ja luotettavuutta.  Yli 140 vakuituista muuttoalan ammattilaista työllistävä yritys suorittaa muuttojen lisäksi kalusteratkaisut ja asennukset, varastoinnit, alan huoltopalvelut, inventoinnit, ylläpidot, kalustetäydennykset, remontit sekä nopeasti kasvamassa olevat kierrätystoiminnot. Grundell kuljettaa muuttokuormia viikoittain myös ulkomaille ja yritys kuuluu Euromovers-verkostoon, mikä takaa luotettavien ja korkeatasoisten yhteistyökumppanien löytymisen niin Euroopassa kuin muilla mantereilla. Grundellin toiminnan korkean tason ylläpito vaatii myös ajoneuvokalustolta luotettavuutta ja CharterWay-konseptin avulla toiminnan laadukkuus säilyy kaikissa tilanteissa.

CharterWay palvelee päivittäin

Grundellin ajoneuvokalustoon kuuluu kaikkiaan yli sata ajoneuvoa pakettiautoluokasta aina 26-tonnisiin jättiläisiin saakka. Palveluvastaava Erno Tuomilahti kertoo, että alan hektisyys ja nopeasti muuttuvat tilanteet vaativat jatkuvaa reagointia ja oman kaluston täydennys tapahtuukin CharterWayn valikoiman kautta luotettavasti ja nopeasti.  ”Meillä on pelkästään pääkaupunkiseudulla päivittäin käytössä kolmesta viiteen CharterWayn ajoneuvoa ja koko maan alueella vuokra-autoja liikkuu yleensä kymmenkunta. CharterWayn kautta saamme käyttöömme esimerkiksi kuunvaihteiden ruuhkahuippujen tasaamiseen juuri oikean kokoisia ajoneuvoja, mikä mahdollistaa taloudellisesti tehokkaan toiminnan”, kertoo Tuomilahti.  Erittäin tyytyväisiä Grundellilla on oltu CharterWayn toimivuuteen myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella, sillä sama Martelan palvelujen korkea taso on pystytty säilyttämään myös maakunnissa.

”CharterWayn kautta saamme myös yrityksemme kiinteitä kuluja alas, kun emme tarvitse ylimääräisiä ajoneuvoja tai muita yhteistyökumppaneita. Samalla meillä on tarkasti tiedossa kaikki vuokrauskalustosta syntyvät kulut eikä ikäviä yllätyksiä pääse syntymään”, jatkaa Mauri Murto. Grundellin käyttämät vuokrausajat vaihtelevat myös huomattavasti, sillä välillä tiettyä kalustoa tarvitaan vain vuorokaudeksi, mutta toisinaan tarvetta on koko kuukaudeksi.

Joustavaa laadukkuutta

Grundell solmi valtakunnallisen CharterWay-soipmuksen Vehon kanssa vuonna 2012 ja pitkälle tulevaisuuteen suuntaava yhteistyö on osoittautunut toimivaksi. ”Alalla, jossa aikataulujen pitävyys on elintärkeää, CharterWay-sopimus on meille ehdottomasti paras tarjolla olevista. Pystymme räätälöimään esimerkiksi vuokra-ajat hyvin joustavasti ja mikä tärkeintä, asiat sujuvat operatiivisen johdon kesken yleensä aina yhdellä puhelinsoitolla ilman turhia välikäsiä”, kiittelee Murto. CharterWayn kalusto on myös uudehkoa, hyvin huollettua ja edustavaa, mikä takaa asiakastyytyväisyyden vaativissakin olosuhteissa. Esimerkkinä palvelun tasosta Tuomilahti kertoo, että talviolosuhteissa Veholta toimitetaan sulia autoja, joiden pakkaskestävyys on myös varmistettu.  Myös CharterWayn valikoiman määrä ja monipuolisuus saa Grundellin miehiltä kiitosta, sillä tarvittaessa rivistöstä löytyy niin suurta autoa Keski-Euroopan muuttomatkoille kuin lämpökoreja esimerkiksi viherkasvien kuljetuksiin. Kaluston tasosta kertoo myös se, että Grundellin päivittäessä ajoneuvokantaansa noin kymmenen auton vuosivauhdilla, on yritys usein tehnyt kaupat tutusta ajossa olleesta CharterWayn ajopelistä.

Yhteistyö laajentumassa

Mauri Murto näkee CharterWayn toiminnan tukevan saumattomasti Grundellin omaa kasvua ja palvelun monipuolistumista. ”Kattavat palvelukumppanuussopimuksemme vaativat jatkossa entistäkin tarkemmin räätälöityjä aikatauluja sekä yksityiskohtia. Joustavuus ja helppo hallinnointi onkin ajoneuvopuolella ensiarvoisen tärkeää, sillä tiukentuneessa taloudellisessa maailmantilanteessa ei harjoitteluun ole varaa”, korostaa Murto.

Lue seuraavaksi