Uutiset

Kuljetuskalusto

Täyskäsi – vastaus kuljettajien koulutuksiin

Yksinkertainen, mutta tehokas idea sallii itse yrittäjän nukkua yönsä levollisemmin. Maksamalla kustakin työntekijästä kiinteän kuukausihinnan varmistaa, että vaadittavat lisenssit ovat aina voimassa, koulutuskustannukset pysyvät hanskassa ja ikäviä yllätyksiä ei pääse syntymään. Kymmenen euron kuukausihinnalla GLi laatii alkukartoituksen, jossa selvitetään kunkin työntekijän koulutustarpeet. Kuljettajille laaditaan henkilökohtaiset koulutussuunnitelmat ja Täyskäsi-palvelu valvoo koulutusten sekä korttien voimassaoloa. Koulutuskutsu sujahtaa postilaatikkoon aina kun se on ajankohtaista ja GLi hallinnoi kuljettajien koulutusrekisterit kuntoon.

Täyskäsi-palvelussa toteutuneista koulutuksista pysyy kärryillä silmäilemällä kolmen kuukauden välein toimitettavaa raporttia ja tulevatkin koulutukset ennakoidaan aina vuodeksi kerrallaan. Piilokustannuksia ei ole, Täyskäsi-palvelulla tietää mitä koulutuksesta maksaa. Kyseiseen palveluun liityttäessä yrittäjälle avautuu myös GLi:n ilmainen neuvontapalvelu. Näin ollen kaikki direktiivikoulutukseen, taloushallintoon tai lakiasioihin liittyvät kysymykset ovat vain puhelintiedustelun päässä.

Keskittämällä voimavarat ydinbisnekseen saadaan organisaatiosta joustavampi. Täyskäsi-palvelulla kustannukset pysyvät kurissa, henkilöstöhallinto helpottuu ja iänikuinen koulutusten kilpailuttaminen jää unholaan. Palvelu toimii yrittäjälle myös markkinointivälineenä, sillä jämäkästi ja aina ajantasaisesti koulutettu henkilöstö on mainio käyntikortti markkinoilla. Täyskäsi-palvelua myös kuljettajat itse osaavat arvostaa. Viimeisimpiä lain vaatimia koulutuskiemuroita ei siis tarvitse miettiä, jos haluaa panostaa energiansa muualle. Täyskäsi-palvelu sitouttaa työntekijät pitkällä tähtäimellä laadukkaaseen ammattipätevyyskoulutukseen.

Lisätietoa osoitteesta www.gli.fi sekä Power Truck –messuilta.

JK

Lue seuraavaksi