Uutiset

Kuljetuskalusto

Tasalattiainen Renault Trucks T High Suomeen!

Renault Trucks kertoo tuovansa Suomen markkinoille nyt myös T High -mallin, eli tasalattiaohjaamon. Ohjaamon seisomakorkeus on 213 cm ja ohjaamon takaosassa sen leveys on 250 cm. Renault Truck T High tasalattiamalli soveltuu erityisen hyvin mukavuutta ja tilavuutta arvostavalle kaukokuljetusten kuljettajalle. Ohjaamoa on korotettu lattiatasolta 20 sentillä, jolloin lattiasta on saatu täysin tasainen. Renault Trucks T High Sleeper jatkaa markkinoilta väistyneen ja kaukoliikennekuljettajien arvostaman Magnumin renkaanjäljissä. T High Sleeperin kerrotaan olevan Tanskan ja Norjan myydyin Renault Trucks T kuorma-automalli.

T High on varustettu aina 13-litraisella moottorilla, jonka tehovaihtoehdot ovat 440, 480 ja 520 hevosvoimaa. Uusi High Sleeper on edistysaskel Magnumiin verrattuna, ohjaamon kerrotaan olevan entistä tilavampi ja laatu on noussut myös uudelle tasolle. T Sleeper malliin verrattuna T High ohjaamoa on korotettu 20 cm, jonka johdosta lattiasta on saatu täysin tasainen ja seisomakorkeus on huikea 213cm. Muuten T High eroaa normaalista T:stä mm. korkeammalle jatkuvasta maskista.

Ensimmäinen Renault Trucks T High tasalattiamallin esittelyauto tulee Suomeen kevään aikana. Kuvassa vierekkäin sekä T-ohjaamo että T High Sleeper -ohjaamo (vas).

Lue seuraavaksi