Uutiset

Kuljetuskalusto

Suomen Kalustoratkaisut DKV Mobilityn edustajaksi Suomessa

DKV-kortti

Ammattiautoilijoiden suosima DKV-kortti on Euroopan laajin ja monipuolisin palvelu- ja luottokortti. Se toimii 45 maassa yli 66 000 polttoaineaseman ja 200 000 latauspisteen voimin. Suomen Kalustoratkaisut Oy on jatkossa DKV Mobilityn ja sen tuottamien palveluiden edustajana Suomessa.

Polttoaineen maksuvälineenä DKV-kortti tarjoaa Euroopan laajimman ja kattavimman polttoaine- ja sähköasemien verkoston, joka ei ole sidottu mihinkään yksittäiseen huoltamoketjuun.

DKV-kortteja on erilaisia. Polttoainetta käyttäville ajoneuvoille on oma kortti, samoin sähköautoille ja ilmastoneutraalia polttoainetta käyttäville ajoneuvoille kullekin omansa.

DKV-kortti

DKV-kortti on enemmän kuin polttoainekortti

Sen lisäksi, että kortilla maksetaan polttoaine- ja tarvikeostoksia, sillä voi maksaa kaikkialla Euroopassa tietullit, hinaukset sekä autonpesu- ja parkkimaksut. Tämän lisäksi asiakasyritys saa käyttöönsä taloushallinnon palvelut, kuten reaaliaikainen ajoneuvokohtainen seuranta, maakohtaiset alv-verojen palautukset, sekä kartta- ja reittioppaan, josta näkee nopeimmat reitit ja niiden varrella olevat polttoaine- ja latauspisteet. Raskaan kaluston johtavat merkkikorjaamot hyväksyvät kortin maksuvälineenä. DKV Mobility -palveluun kuuluu myös ympärivuorokautinen palvelunumero.

Suomen Kalustoratkaisut Oy:n toimitusjohtaja Timo Peltonen

DKV-kortti luonteva lisä Kalustoratkaisujen palveluihin

Kalustoratkaisujen toimitusjohtaja Timo Peltonen pitää DKV Mobility -palveluja hyvänä lisäpalveluna yrityksen asiakkaille.

”Tunnemme ja tiedämme kalustoalan ja kortti tuo selkeästi lisää helppoutta liikennöitsijöiden ja muiden ammatikseen ajavan arkeen”, Peltonen kertoo. ”Mutta aivan yhtä tärkeää on, että DKV Mobility on iso tekijä Euroopankin mittakaavassa, minkä seurauksena se tuo käyttäjälleen selvää säästöä, paitsi polttoaineostoilla, myös muilla palveluilla. Esimerkiksi hallinnointikuluissa”, Peltonen jatkaa.

Ympäristöystävällisyyttä kortin muodossa

Moni yritys haluaa tehdä konkreettisia ympäristötekoja. Jos asiakas haluaa ilmastoneutraalia polttoainetankkausta, DKV-Climate-kortti on siihen ratkaisu. Sen avulla asiakas voi kompensoida CO₂-päästönsä 100 %.

Sähkö- ja hybridiautoille DKV Mobility tarjoaa täyden palvelun koko fleetille. DKV Mobility -palvelut käsittävät ennen matkaa, matkan aikana ja matkan jälkeen olevat palvelut. Ennen matkantekoa asiakkaan kannattaa hyödyntää karttapalvelua mahdollisimman hyvän reitin suunnitteluun, ja DKV Mobility -applikaation avulla tiedot kulkevat kuskien mukana älypuhelimessa.

DKV Mobility:n johtaja Arturas Michejenko

DKV:lle Kalustoratkaisut on hyvä ratkaisu

Saksalaisella DKV Mobility -yhtiöllä on pitkät perinteet korttiliiketoiminnassa. Suomessa sen palveluilla tulee olemaan yhä suurempi kysyntä, koska kortti mahdollistaa myös sähkökäyttöisten ja ilmastoystävällisten polttoaineiden ostot, joiden osuus kokonaismarkkinoista vain kasvavat.

”Kalustoratkaisut tunnetaan ennen kaikkea asiakaslähtöisestä palveluistaan ja erikoistumisestaan raskaan kaluston toimijoihin. Heidän tapansa toimia sopi meille erityisen hyvin”, sanoo DKV Mobility:n johtaja Arturas Michejenko. ”Odotamme innolla myös uusia suomalaisia asiakkaita, jotka uskomme Kalustoratkaisujen meille ohjaavan”, hän jatkaa.Lue seuraavaksi