Uutiset

Kuljetuskalusto

Scania-mekaanikot kilpasilla

Scania Top Team on kilpailun muodossa toteutettava koulutusohjelma Scania-mekaanikoille ja varaosahenkilöstölle. Noin 8000 henkilöä 60 eri maasta osallistuu Top Team -kilpailuun, jonka tarkoituksena on kehittää osallistujien ammatti- ja tiimityöskentelytaitoja ja siten tarjota Scanian asiakkaille entistä tehokkaampia huoltopalveluja. Kilpailun avulla pyritään löytämään alalle myös lisää ammattiosaajia.

”Scania-korjaamoiden päätavoitteena on tarjota asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia palveluita. Tavoitteen toteuttamisessa tarvitsemme ammattitaitoista huoltohenkilökuntaa. Scania Top Team on hyvä keino todistaa, miten teknisesti taitavia ja yhteistyökykyisiä nämä avainhenkilöt ovat”, toteaa Scanian myynti- ja palveluliiketoiminnoista vastaava varatoimitusjohtaja Christian Levin

Top Team alkoi yksittäisen maan koulutustapahtumana 1990-luvullla, jonka jälkeen se on kasvanut globaaliksi koulutusohjelmaksi ja keinoksi jatkuvaan parantamiseen. Vuonna 2013 Top Team järjestetään kansainvälisenä kilpailuna jo kahdeksannen kerran ja suurempana kuin koskaan aiemmin.

Kansalliset Top Team -kilpailut käynnistyvät teoriakokeilla ja päättyvät kansalliseen loppukilpailuun, jossa testataan sekä osallistujien teoriatietoutta että käytännön taitoja. Kansallisten kilpailujen voittajajoukkueet kohtaavat toisensa viidessä kansainvälisessä semifinaalissa. Näistä 10 parasta joukkuetta pääsee Top Team -finaaliin, joka järjestetään Södertäljessä marraskuussa 2013.

Lue seuraavaksi