Uutiset

Kuljetuskalusto

Sadex turvaa asunnot, ihmiset ja ympäristön

Sadex Oy on sadevesijärjestelmiä sekä kattoturva- ja tikastuotteita kehittävä, myyvä ja asentava yritys, joka on kasvanut hallitun varmasti erittäin merkittäväksi alan toimijaksi. Sadexilla on toimipisteet kahdeksalla eri paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Tukholman toimipiste on avannut palvelut Ruotsin puolelle. Sadex työllistää yli 100 alan ammattilaista ja kuljetuskalustovalinnoissa luotettavuudestaan sekä aikataulujen pitävyydestään tunnettu yritys luottaa Ivecon laatuun.

Sadex on sadevesijärjestelmien sekä kattoturva- ja tikastuotteiden asiantuntija, joka urakoi vuosittain tuhansissa eri kohteissa kautta maan. Yrityksessä työskentelee yli sata alan ammattilaista, joiden osaamisen taso ja asenne edustavat alan huippua. (kuva: Wille Nyyssönen)

Sadexin toiminta on rakentunut alun perin Ranualta kotoisin olevan Kukkosen veljessarjan ympärille, sillä monipuolisen työkokemuksen omaavat Marko, Janne, Jussi ja Ville Kukkonen perustivat Sadexin vuonna 2009. Yrityksen toiminta on aina perustunut avoimuuteen, luotettavuuteen sekä innovatiivisuuteen, mikä on aikaansaanut jatkuvan taloudellisen kasvun jo yli vuosikymmenen ajan. Sadexilla etsitään jatkuvasti uusia tuotteita ja toimintatapoja, jotka hyödyntävät sekä Sadexia että heidän laajaa asiakaskuntaansa.  Tehokkuuteen perustuu myös yrityksen kuljetuspuolen toiminta, sillä ajoneuvohankinnat on keskitetty Iveco-merkkiin ja Tampereen Iveco Finlandin Pekka Eerolan palveluihin.

Monipuoliset palvelut, laaja asiakaskunta

Sadexin toimitusjohtaja Marko Kukkonen on keskittänyt yrityksen ajoneuvohankinnat Tampereen Ivecolle ja Suomen maanteillä kulkee tälläkin hetkellä noin 50 Sadexin väreihin teipattua Iveco Daily- ajoneuvoa.

Alalla kuin alalla toiminnan kasvu edellyttää asiakastyytyväisyyden korkeaa tasoa ja Sadexilla on palveluun aina panostettu voimakkaasti. ”Asiakaskuntamme on hyvin monipuolinen ja siihen kuuluu niin isoja rakennusyhtiöitä, taloyhtiöitä kuin yksityisiä kodinomistajia. Hoidamme projektit asiakaskohtaisesti ja tarvittaessa palvelemme avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta aina toteutuksiin viimeistä silausta myöten. Kuuntelemme asiakkaitamme tarkoin ja kehitämme niin tuotteitamme kuin palveluitamme toiveiden mukaisesti. Esimerkkinä innovatiivisuudesta toimivat jo vuonna 2013 avattu verkkokauppamme sekä tuotevalikoimaan lisätyt aurinkopaneelien kiinnitystuotteet”, kertoo Sadexin toimitusjohtaja Marko Kukkonen.

Sadexin toiminnan laajuudesta kertoo vuosittaisten eri projektien määrä, joka tänä vuonna lähentelee 7000 kappaletta. ”Skaala kulkee kuukausia kestävistä julkisista projekteista vuorokaudessa hoidettaviin omakotitaloprojekteihin. Suhtaudumme kaikkiin työtehtäviimme kuitenkin samalla vakavuudella sekä ammattiylpeydellä, ja kerromme asiakkaalle aina avoimesti hänelle parhaiten soveltuvat ratkaisut työtapojen ja eri tuotemerkkien osalta. Joskus tämä saattaa tuoda asiakkaalle jopa todella merkittäviä säästöjä sekä taloudellisesti että ajankäytön osalta. Luonnollisesti vastaamme työmme sekä tuotteidemme laadusta ja asennuksille myönnämme viiden vuoden takuun sekä 15-50 vuoden tuotetakuun”, Kukkonen korostaa.

Keskittäminen Ivecoon kannattaa

Ajankäytön hallinnointi on nykyaikaisessa yritystoiminnassa olennaisen tärkeää ja sanonta ”aika on rahaa” pitää paikkansa entistäkin paremmin. Sadex ottaa tämän tarkoin huomioon ja esimerkiksi yrityksen kuljetuskaluston hallinta on keskitetty yhteen merkkiin ja malliin. ”Toimintamme alkuaikoina meillä oli ajossa käytettyjä ajoneuvoja, mutta nopeasti havaitsimme panostuksen uuteen laadukkaaseen kalustoon maksavan itsensä nopeasti takaisin. Kuljetuskalustomme määrän kasvaessa vauhdikkaasti päätimme kohdistaa hankinnat yhteen malliin ja Iveco Dailyn ominaisuudet soveltuivat vaatimuksiimme loistavasti. Tällä hetkellä Sadexin kuljetustarpeet hoidetaan noin 50 Dailyn voimin ja kaikki Dailyt on jo vuosia hankittu Iveco Tampereen Pekka Eerolan kautta.”

Laatu ja luotettavuus yhdistävät Sadexia ja Ivecoa. Sadex räätälöi Dailyt omaan toimintaansa soveltuviksi erittäin tehokkaiksi työvälineiksi. (kuva: Wille Nyyssönen)

”Eerolan palveluasenne on tehnyt kuljetuskalustopuolestamme helppoa, sillä niin hankinnat, huollot, takuu- tai varaosa-asiat hoituvat vaivattomasti ja aikaa säästäen. Iveco-huollon joustavat aukioloajat ovat meille hyvin tärkeitä, sillä iltojen, viikonloppujen tai jopa yöaikojen huollot takaavat omien aikataulujemme pitävyyden. Iveco Dailyt miellyttävät kuljettajiemme ja niiden laatu, luotettavuus sekä yksilölliset räätälöintimahdollisuudet vastaavat kovia standardejamme. Keskimääräinen Dailyn käyttöikä Sadexilla on noin neljä vuotta ja tarkan ennakoinnin kautta siirtymiset uusiin ajoneuvoihin sujuvat saumattomasti”, kiittelee Kukkonen.

Alan edelläkävijä

Mainiossa tuloskunnossa olevan Sadexin visiot tulevaisuuteen ovat jo selkeästi kirkastettuja. ”Tuotevalikoimamme on tällä hetkellä kunnossa ja keskitymme lähinnä sen hallittuun rakentamiseen. Kehitämme myös sadevesijärjestelmiä edelleen ja ennakkoluulottomuus sekä innovatiivisuus tulevat korostumaan entisestään. Olemme myös sisäistäneet hyvin, että menestymisemme takana on erityisesti ammattitaitoisen henkilökuntamme viihtyvyys ja turvallisuus. Tulemme jatkossa panostamaan tähän entistäkin enemmän ja tässä onnistuminen konkretisoituu suoraan myös asiakkaidemme tyytyväisyyden kehittymisenä”, päättää Kukkonen.

Lue myös: Metko 2020: Iveco S-WAY: optimoitu kuljetusratkaisu

Lue seuraavaksi