Uutiset

Kuljetuskalusto

Retrorekat kokoontuvat Rekkakukossa 2.5.2015

Retro Trucks Rekkakukossa

Hollolan Kukonkoivussa järjestetään lauantaina 2.5.2015 Retro Trucks Rekkakukossa -tapahtuma, jossa pääosan saavat viime vuosituhannella valmistetut hyötyautot. Nyt jo toista kertaa järjestettävään, kokoontumisajotyyppiseen tapahtumaan ovat tervetulleita niin huolella entistetyt museoajoneuvot kuin edelleen työkäytössä olevat ja viime vuosituhannella valmistuneet kuorma-autot merkistä, koosta, kunnosta tai valmistusmaasta riippumatta. Entisaikojen loistoon kiillotettujen silmäterien ohella paikalle on suotavaa saapua myös vahaamattomalla ajokilla – sellaisella, joka on huomisen museoauto.

Lauantaina 2.5.2015 kello 09.00 – 16.00 välisenä aikana avoinna oleva tapahtuma järjestetään Hollolan Kukonkoivussa sijaitsevassa Rekkakukossa, osoitteessa Kukonkuja 1, 15880 Hollola.

Päivän ohjelmaan ei kuulu suuria ohjelmanumeroita eikä palkintojen jakoa. Retro Trucks Rekkakukossa -tapahtumalla halutaan luoda puitteet välittömälle yhdessäololle ja ajoneuvojen parissa tapahtuvalle tarinoinnille. Päivän kohokohtina tulevat olemaan samanhenkisten kanssa jutustelu, paikalle saapuvien ajokkien kehuminen, paikalla olevan kanttiinin antimista nauttiminen ja kevätvaraosapäivien tarjontaan tutustuminen.

Kaikki näyttelyajoneuvot saapuvat paikalle omalla kustannuksellaan. Tapahtumaan on vapaa pääsy, minkä vuoksi polttoainerahoja tai muita korvauksia ei makseta eikä myöskään peritä osallistuvilta ajoneuvoilta ja niiden tuojilta.

Rekkakukossa on samanaikaisesti nähtävillä kattavasti myös Gruppo Fiat Finlandia -merkkikerhon jäsenten Fiat -henkilö- ja pakettiautoja menneiltä vuosilta. Gruppo Fiat Finlandia -merkkikerhon järjestämät kevätvaraosapäivät laajenevat nyt myös raskaamman kaluston suuntaan, sillä osa myyntipaikoista varataan raskaan kaluston rompetorikauppiaille. Maksuttomia rompetoripaikkoja on tarjolla rajallinen määrä, joten varaa omasi jo tänään!

Lue seuraavaksi